ריאל מדריד בצרות? אופ"א הודיעה היום (חמישי) שהיא פתחה בחקירה נגד ארבעה שחקני ריאל בעקבות האשמות על "התנהגות מגונה" במהלך הניצחון על אתלטיקו מדריד בשמינית גמר ליגת האלופות. אתלטיקו, שנחקרת בעצמה על אירועים אחרים, פנתה לאופ"א על התנהגות בלתי הולמת של קליאן אמבפה, אנטוניו רודיגר, ויניסיוס ודני סבאיוס.
על פי הדיווח בספרד, ויניסיוס ביצע תנועה פרובוקטיבית אל עבר הקהל של אתלטיקו, רודיגר ביצע תנועת שיסוף לגרון אל הקהל, סבאיוס גם כן עם תנועה מגונה ואמבפה תפס במפשעה שלו במבט אל עבר אוהדי הקולצ'ונרוס.
על פי ההערכות, אופ"א תעניש את הארבעה, אך לאו דווקא בעונשים דומים. ייתכן שיסתפקו גם באזהרות או קנסות, אולם במקרה החמור יותר כמו של רודיגר, הבלם עשוי לקבל עונש השעייה ממשחק רבע גמר האלופות נגד ארסנל.
לגבי השלושה האחרים, עדיין לא ברור כמה אופ"א תחמיר עם ריאל והאם יוכלו לשחק נגד התותחנים בעוד כשבוע וחצי.