רגע לפני חזרת הליגות הבכירות באירופה וכשהיא שבה למאבק האליפות עם מרחק של 12 נקודות מליברפול שבפסגת הפרמיירליג, ארסנל קיבלה הערב (חמישי) בשורה מעודדת מכיוון אחד השחקנים החשובים ביותר שלה. בוקאיו סאקה שנפצע במהלך הניצחון 1:5 על קריסטל פאלאס בסוף חודש דצמבר שב לאימונים עם הקבוצה, וצפוי להיות כשיר לצמד המפגשים מול ריאל מדריד ברבע גמר ליגת האלופות.
שחקן הכנף האנגלי שתרם חמישה שערים ועשרה בישולים בפרמיירליג העונה היה אמור להיעדר תחילה זמן קצר יותר, אך תהליך ההחלמה שלו התעכב, וכעת הוא שב לאימונים בחוץ על הדשא אחרי שהעלה לרשתות החברתיות תמונה שלו עם אימונית של ארסנל וכתב: "שוב שלום".
לארסנל יהיה לפני המשחק הראשון מול ריאל בלונדון עוד שני משחקי ליגה מול פולהאם ואברטון, כשסאקה עשוי לשבת על הספסל בגודיסון פארק, אך לא יהיה זמין עבור מיקל ארטטה למחזור אמצע השבוע הבא.