פרנצווארוש אותה מאמן רובי קין, מגלה עניין בגבי קניקובסקי לעונה הבאה ועשויה להציע לו חוזה. קין, מאמן מכבי תל אביב בעונה שעברה שזכה איתה באליפות ומאמן כיום את פרנצווארוש ההונגרית, עשוי לבקש את הקשר שמסיים את חוזהו בתום העונה.
במכבי תל אביב לא רוצים לוותר על קניקובסקי וספק אם הוא ירצה לעבור לליגה ההונגרית, שלא נחשבת לאטרקטיבית במיוחד, אם כי פרנצווארוש היא בהחלט קבוצה ראויה והעיר בודפשט בה משחקת הקבוצה, היא עיר איכותית וטובה למגורים. יחד עם זה, קניקובסקי מכוון לליגה יותר טובה מהליגה הישראלית ואת זה הוא לא ימצא בהונגריה.
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
יתרון (2) 272
21:45

לאציו

קליארי
(1+)
לאציו נמצאת בתקופה טובה, בעיקר יציבה הגנתית. האורחת עד כה לא מצליחה לייצר מומנטום חיובי, ומתקשה מאוד במשחקי החוץ. נגד לאציו זה לא ייראה שונה עבור קליארי
רגיל (3) 135
19:45

נאפולי

איינטרכט פרנקפורט
נאפולי בכושר נהדר ודומיננטית מאוד בבית, בעוד פרנקפורט במומנטום שלילי וההגנה שלה לא מוסיפה לה. נאפולי תשמור על הנקודות בבית
ההערכה היא כי פרנצווארוש לא יכולה להציע לקניקובסקי יותר ממה שמכבי תל אביב תציע לו ולכן בין שני המועדונים קרוב לוודאי שהקשר יעדיף להישאר בישראל, אם כי הוא בהחלט מאוד רוצה לחוות את הכדורגל בחו"ל.
קניקובסקי המיוצג על ידי סוכן השחקנים עידן בן אבו והסוכנות הבריטית בייס, לא ממהר לחתום על חוזה חדש, אבל אם לא תגענה הצעות טובות עבורו מאירופה או מארצות הברית, קרוב לוודאי שיחתום על חוזה במכבי תל אביב ויישאר במועדון גם בשנים הבאות.
בפרנצווארוש, כידוע, משחק מוחמד אבו פאני בעמדה דומה מאוד לזו של קניקובסקי.


