וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

השחקן שעצבן את ברקוביץ': "שישחק גם בליגה הפלסטינית" | האזינו

עודכן לאחרונה: 24.3.2025 / 21:54

כוכב העבר יצא נגד אחמד טהא ממ.ס. כפר קאסם, שמשחק בנבחרת פלסטין: "סימן שהוא שונא את מדינת ישראל, הוא משחק במקום תומך טרור". האזינו לקטע מרדיו 103FM

תיקתקנו, 24.3/ספורט1

שחקן מ.ס. כפר קאסם אחמד טהא ערך לפני מספר ימים את הופעת הבכורה שלו במדי נבחרת פלסטין, כששותף בהפסד 3:1 לירדן. המשחק הזה העסיק לא מעט אנשים בכדורגל הישראלי, והערב (שני) נדרש לכך גם איל ברקוביץ' בתכנית הספורט של רדיו 103FM.

"אנחנו במלחמה. אחד שמייצג את פלסטין, לא יכול לשחק פה בישראל", אמר כוכב העבר. "הוא משחק במקום שתומך טרור. אם הוא משחק בנבחרת הפלסטינית, שיעבור לשחק גם בליגה הפלסטינית. שישחק שם, מה הבעיה? אפשר לחשוב שהוא מרוויח פה מיליון דולר לחודש. האם אתה רואה שחקן פלסטיני מעזה שבא לשחק בנבחרת ישראל? מה היו עושים לו שם? אם שחקן ישראלי יילך לשחק במרוקו, זה לא אותו דבר".

ברקוביץ' הוסיף ואמר: "למה אנחנו צריכים לתת במה לאחד ששונא אותנו? לאחד שמתעב את המדינה הזאת? אם אתה הולך לייצג את נבחרת פלסטין, סימן שאתה שונא את מדינת ישראל. למה אנחנו צריכים לתת במה לאדם כזה? כולנו רוצים דו-קיום, אבל זה צריך להיות הדדי. לא להתייפייף. יש פה שני מיליון ערבים וצריך לכבד אותם, אבל הם גם צריכים לכבד אותי. כשאתה הולך לשחק בנבחרת פלסטין, זה לא מכבד אותי".

אמש התייחס גם שר התרבות והספורט מיקי זוהר לאירוע ואמר: "שלושה ימים עברו מאז המקרה המדאיג שבו שחקן בליגה הלאומית בישראל עלה לשחק במדי נבחרת פלסטין - כאילו מדובר בדבר מובן מאליו. מדובר באירוע שלא ניתן לעבור עליו לסדר היום. שחקן שמשחק בליגה הלאומית של מדינת ישראל לא יכול לייצג גורם שאינו מכיר בזכות קיומה. כשר הספורט, אני רואה בכך חצייה ברורה של קו אדום. פניתי היום להתאחדות לכדורגל בדרישה לבחון את ההתנהלות במקרה הזה ולקבוע גבולות ברורים. גם אם פיפ"א מכירה בנבחרת, זה לא יכתיב לישראל את ההתנהלות בנושא".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully