לאחר שנפצע בכף רגלו ונגרע מסגל נבחרת גרמניה עד גיל 21, שב היום (שני) יונאס אורביג לאימוני באיירן מינכן ולפי "בילד", יהיה כשיר למשחק הליגה הקרוב אחרי פגרת הנבחרות, מול סט. פאולי ביום שבת.
דניאל פרץ היה בכוננות שכן גם מנואל נוייר פצוע, אולם כעת נדמה שהשוער הישראלי יישאר על הספסל - אם יועדף על פני סוון אולרייך כשוער השני של וינסנט קומפני למשחק.
ואם בנוייר עסקינן, הרי שהשוער האגדי שסבל מכאבים בשרירי השוק החמיץ גם את האימון היום ולפי דיווחים, יחמיץ גם את סט. פאולי וגם את משחק הליגה שלאחר מכן מול אוגסבורג. הוא נמצא בספק גדול גם למשחק הראשון ברבע גמר ליגת האולפות מול אינטר ב-8 באפריל.
פרץ פתח במשחק של נבחרת ישראל מול אסטוניה במוקדמות המונדיאל וצפוי להמשיך בין הקורות של רן בן שמעון גם מחר מול נורבגיה, כשלאחר מכן ישוב למינכן.