קשר הפועל באר שבע עד הקיץ האחרון, אימרן אולד עומאר, העלה לסטורי שלו באינסטגרם פוסט תמיכה בעזה - ברקע המלחמה שנמשכת מאז הפלישה הרצחנית של חמאס והפלסטינים לישובי הדרום ב-7 באוקטובר 2023.
אולד עומאר פרסם דגל פלסטיני ליד הכיתוב "900 אנשים נהרגו בעזה בתוך 96 שעות. רובם ילדים ונשים". הפוסט הזה אמנם לא תוקף את ישראל וכביכול מביע תמיכה באזרחים "חפים מפשע", אבל הקשר לא פרסם דברים דומים בהקשר של נפגעי טרור ישראלים.
הקשר בן ה-27, הולנדי ממוצא מרוקאי, לבש את מדי הפועל באר שבע בעונה שעברה ובקיץ האחרון עבר לנואה הארמנית. בבירת הנגב שותף ב-24 משחקים בכל המסגרות ובהם כבש 3 שערים ובישל 3 נוספים.
הוא שיחק בעבר כמה קבוצות בגאורגיה וגם בדן בוש הולנדית, רוטור וולגוגרד הרוסית, טרנצ'ין הסלובקית ואקדמיקה קלינקני הרומנית.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
באוקטובר 2023, כמה ימים אחרי הטבח של המחבלים, אקס אחר של הפועל באר שבע - שאפי סוליימאנוב - שיתף פוסט שבו נכתב "פלסטין לא תשוחרר על ידי אלה שמכרו אותה. הם מכרו את זה כי הם לא העריכו את זה. שחרור פלסטין יהיה דם, והם מכרו אותה בכסף. ומי שמכר משהו בכסף לא יקנה אותו עם הדם שלו".


