יתרון (6) 22
12:30

אליצור שומרון

מכבי פתח תקווה
(6+)
אליצור שומרון תארח היום בביתה לראשונה מזה שלוש שנים ופוגשת את מכבי פ"ת שמגיעה בכושר קצת פחות טוב למשחק הזה. המארחת עם ארבעה ניצחונות רצופים והרבה מוטיבציה בבית, ותנצח מעל הליין
יתרון (6) 31
12:30

מכבי מעלה אדומים
(12+)

מכבי אשדוד
פערי הרמות בין הקבוצות גדולים מדי. מעלה אדומים עדיין לא נכנסה לקצב של הלאומית בעוד אשדוד מראה משבוע לשבוע שהיא קבוצה טובה מאוד. אשדוד מעל הליין
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
קרן מכבי תל אביב ועמותת אחים לסמל יוזמות גם השנה את פרויקט "עושים טוב בצהוב". מטרת המיזם היא לסייע לרכישת סלי מזון לכבוד חג הפסח עבור משפחות נזקקות, חיילים בודדים, קשישים ואוהדי הקבוצה שזקוקים לסיוע.
גיוס הכספים החל היום (שבת) ויימשך עד יום חמישי הקרוב. המארגנים מקווים שההתגייסות של קהל האוהדים הרחב תסייע בגיוס, כאשר הציבו יעד שאפתני של כחצי מיליון שקלים. הסכום שייתרם ישמש כאמור לרכישת מוצרי מזון שירכיבו חבילות עשירות במוצרים לטובת אלה שידם אינה משגת לקראת החג הקרוב.
זוהי יוזמה קהילתית שמתקיימת כבר 13 שנים, ומטרתה לגייס תרומות לרכישת ואריזת מזון עבור משפחות הזקוקות לכך, כדי להבטיח שלכל אחת ואחת תהיה האפשרות לחגוג את חג הפסח בכבוד.
גם השנה, העמותה והקרן הציבו לעצמן יעד שאפתני של חצי מיליון שקל - סכום שיאפשר רכישת מצרכים לכ-2,400 מארזי מזון, שיחולקו ישירות למשפחות ברחבי הארץ הזקוקות לכך יותר מכול.
"העזרה אינה מבדילה בין צבעים, דעות או קבוצות", נמסר בהודעה, "היא פשוט מגיעה אל מי שזקוק לה. זהו פרויקט שמבטא את הערכים היפים ביותר של החברה הישראלית: ערבות הדדית, נתינה ואחדות. בזכות התרומות, אלפי משפחות יוכלו לחגוג את חג החירות ברוגע, בכבוד ובשמחה."


