וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"הטרייד על לוקה? עדיין מתאבל על זה. אצלי זה לא היה קורה"

מארק קיובן ששימש כבעלים של דאלאס עד 2023 תקף את ההחלטה להעביר את דונצ'יץ' ללייקרס: "מסתכל על חשבון הבנק שלי ומוצא נחמה"

תיקתקנו, 21.3/ספורט1

כחודש וחצי לאחר הטרייד ששלח את לוקה דונצ'יץ' ללוס אנג'לס לייקרס, בדאלאס עדיין מלקקים את הפצעים על איבוד אחד הכוכבים הגדולים אי פעם בפרנצ'ייז מהמערב. הסלובני עבר לעיר המלאכים, כשהמאבריקס קיבלו תמורתו את אנתוני דייויס, שנפצע בבכורה, ולאחר שקיירי אירווינג גמר את העונה, נראה שהתסכול בדאלאס רק המשיך לגדול עם רצף תוצאות רעות ויציאה מהמאבק על הכרטיס לפלייאין.

מי שבעבר התבטא נגד המהלך ואמר ש"לא היה מבצע את הטרייד", הוא בעלי דאלאס לשעבר ומחזיק קטן בחלק ממניות הקבוצה - מארק קיובן. הבעלים המצליח שהביא את תואר האליפות לעיר ב-2011, נשאל פעם נוספת על הטרייד והביע בנחרצות את דעתו: "זה כמו לדבר על חיה שלך שמתה, אני עדיין סוג של מתאבל על זה. אם הייתה לי השפעה כלשהי בקבוצה היום - לא הייתי נותן לטרייד הזה להתרחש מלכתחילה".

שחקן דאלאס מאבריקס לוקה דונצ'יץ' עם מארק קיובן. Tom Pennington, GettyImages
קיובן לא רצה לראות את דונצ'יץ' עוזב את דאלאס/GettyImages, Tom Pennington

עוד אמר קיובן על המהלך הפרובוקטי: "אחרי שמכרתי את דאלאס, הבעלים החדש החליט 'אוקיי, אנחנו בוטחים בניקו הריסון', והנה אנחנו כאן בלי לוקה בדאלאס. אני מסתכל על המהלך הזה ואז על חשבון הבנק שלי ומרגיש קצת טוב יותר".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully