וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ויניסיוס חש "הקלה", אבל ברזיל קוטלת: "זורקים את העתיד לפח"

כוכב ריאל מקווה ששער הניצחון מול קולומביה יהפוך לנקודת המפנה שלו בנבחרת, אבל בתקשורת הברזילאית יודעים שזה לא יספיק נגד ארגנטינה, ומבקרים את הבחירות של דוריבל: "יתן דקות לאפסנאי לפני שיתן לאנדריק"

תקציר ה-1:2 של ברזיל על קולומביה במוקדמות המונדיאל/ספורט1

ויניסיוס מייחל ומתפלל לכך ששער הניצחון הנפלא שכבש הלילה (בין חמישי לשישי) ב-1:2 של ברזיל על קולומביה עמוק בתוך תוספת הזמן, ייזכר כנקודת תפנית עבורו בנבחרת. כוכב ריאל מדריד לא שומר על יציבות במדים הלאומיים, אבל במשחק הלילה הוא הראה שהוא מסוגל לסחוב את הסלסאו על הגב, כשסחט פנדל והיה חתום על שער הניצחון הנהדר, כאמור, בדקה ה-99.

"מגיע לי לכבוש שער כזה. מגיע לי אחרי כל העבודה הקשה שלי", אמר ויניסיוס בסיום. "הייתי חייב את השער הזה להרבה אנשים, אבל קודם כל לחברים שלי לקבוצה שמצפים ממני להנהיג ולבלוט כשיש לחץ על כולם".

ויניסיוס מודה שהוא חש בעיקר "הקלה ואושר". "הלואי שזו תהיה נקודת תפנית עבורי בנבחרת. לייצג את ברזיל זה תענוג שאי אפשר להסביר אותו. בכל פעם שאנחנו מתייצבים, אנחנו מרגישים כאילו זו הפעם הראשונה".

ויני הוחלף מיד לאחר שכבש, ובהחלטה שהרגיזה חלק מחבריו ירד ישירות לחדר ההלבשה. "ביקשתי חילוף", סיפר בסיום. "במשחקים הללו במוקדמות, מספיקים שני כרטיסים בלבד כדי להחמיץ את המשחק הבא. לא רציתי לפספס את המשחק נגד ארגנטינה, אז ביקשתי לצאת".

ויניסיוס, נבחרת ברזיל. SERGIO LIMA/AFP, GettyImages
זה עדיין לא מספיק. ויניסיוס/GettyImages, SERGIO LIMA/AFP

אבל בברזיל רחוקים מלהיות מרוצים מהיכולת של הנבחרת, שממשיכה לקרטע תחת שרביטו של דוריבל ג'וניור. גם אחרי המשחק הלילה, הביקורות כלפי המאמן היו חדות וחריפות.

ב"גלובו" ציינו לאחר המשחק: "ברזיל תגיע למשחק נגד ארגנטינה חסרת ביטחון, כי היכולת פשוט רעה. דוריבל ממשיך להפוך את ניימאר לסיפור הגדול של הנבחרת, למרות שהוא לא קיים כבר חמש שנים. אנחנו בונים על כוכב מדומיין, שקיים אולי רק במשחקי וידאו. למה אנדריק לא משחק? נראה שהוא מוכן לתת דקות לאפסנאי לפני שיעלה את אנדריק. הוא זורק לפח את העתיד שלנו".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully