וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"אחזור חזק מתמיד": דיבאלה ורומא התבשרו על חומרת הפציעה

דווקא כשקבוצתו במומנטום מצוין בליגה האיטלקית, הכוכב שירד בדמעות מהמשחק מול קליארי יעבור ניתוח ולא יחזור לשחק העונה

תקציר: אתלטיק בילבאו - רומא 1:3 (גומלין ליגה אירופית)/ספורט1

בעיצומו של רצף של שישה ניצחונות ליגה שקירב אותה למרחק של ארבע נקודות מהמקום הרביעי, רומא ספגה היום (חמישי) מכה כואבת כשהתבשרה שפאולו דיבאלה גמר את העונה בעקבות הפציעה שספג במשחק מול קליארי ביום ראשון האחרון.

שחקן ההתקפה הארגנטינאי התקשה לעצור את הדמעות כשחזר לספסל 11 דקות בלבד אחרי שעלה כמחליף. המועדון בישר היום שדיבאלה ייאלץ לעבור ניתוח בימים הקרובים לשיקום קרע בגיד בשריר הירך האחורי.

דיבאלה, שנפצע בתזמון מצער גם בכל הקשור לקריירה שלו בנבחרת ארגנטינה, מאחר שהוא אמור היה לשחק תפקיד משמעותי יותר מבדרך כלל במשחקים החשובים נגד אורוגוואי וברזיל לאור היעדרותו של ליאו מסי, סיפק העונה שמונה שערים וארבעה בישולים ב-36 הופעות בכל המסגרות.

שחקן רומא פאולו דיבאלה אחרי פציעה. Image Photo Agency, GettyImages
רגע הפציעה. פאולו דיבאלה/GettyImages, Image Photo Agency

"אני רוצה להודות לכם מכל הלב על האהבה והתמיכה שאתם תמיד נותנים לי", מסר לאוהדים בפוסט באינסטגרם. "לאחר קבלת תוצאות הבדיקות והערכת אפשרויות שונות, החלטתי לעבור הליך רפואי כעת על מנת לחזור בהקדם האפשרי. למרות שאהיה מחוץ למגרש לזמן מה, אמשיך לתמוך ברומא במהלך השלב הקריטי של העונה ולעודד את הנבחרת הלאומית שלנו כאוהד מן השורה במשחקי המוקדמות הללו. אחזור בקרוב, חזק מתמיד - אני מבטיח. נתראה במגרש!"

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully