וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"כולם יודעים שנתנו למסי את מונדיאל 2022 במתנה"

פטריס אברה יצא להגנת דידייה דשאן ("יש כלפיו חוסר כבוד משווע") והחזיר את תיאוריות הקונספירציה: "זה היה כתוב, הפנדל הזה... אפילו הצרפתים רצו שמסי יזכה"

תיקתקנו, 18.3/ספורט1

לפני כחודשיים הודיע דידייה דשאן כי יעזוב את תפקידו כמאמן נבחרת צרפת לאחר מונדיאל 2026, בתום 14 שנות כהונה. לקהל ולתקשורת בצרפת קצת קשה לחכות וכולם כבר מדברים על זינדין זידאן שלא הסתיר מעולם את שאיפתו לאמן את הטריקולור, אבל מבחינת פטריס אברה מדובר ביחס לא הוגן כלפי המאמן הנוכחי.

"קשה לי עם זה, אני חושב שזה חוסר כבוד משווע", אמר מגן העבר בתוכנית הרדיו של ז'רום רוטן. "יש מונדיאל להיערך אליו. אני לא חושב שזה יפגע בסגל, השחקנים צריכים להיות מרוכזים בהווה, אבל אי אפשר לדבר על זידאן בכל ריאיון. זה עדיין דשאן כרגע. אנחנו לא קצת מפונקים? אנשים כבר שכחו מזה שהוא עושה חצי גמר או גמר בכל טורניר? זה לא יהיה פשוט למי שיחליף אותו. אתם מעדיפים לזכות בתארים או לשחק טוב? אוקיי, אז לא זכינו מאז 2018, אבל כולנו יודעים שב-2022 החליטו לתת את הגביע העולמי במתנה למסי".

אברה הסביר: "הכול היה כתוב לפני הגמר הזה. אפילו הצרפתים רצו שמסי יזכה. הפנדל הזה בהתחלה... באופן אישי, אני מאחל הצלחה ליורשו של דשאן. כשאני שומע אנשים אומרים 'עוד שנה וחצי עד שהוא הולך', מבחינתי זה חוסר כבוד".

דידייה דשאן מאמן נבחרת צרפת עם פטריס אברה, נובמבר 2013. KENZO TRIBOUILLARD/AFP, GettyImages
שיתוף פעולה ארוך שנים. דידייה דשאן עם פטריס אברה/GettyImages, KENZO TRIBOUILLARD/AFP

דשאן היה המאמן שהעניק לפטריס אברה את הופעת הבכורה בליגה הצרפתית, באוגוסט 2002 במדי מונאקו. פרט לארבע העונות במועדון, השניים שיתפו פעולה גם בנבחרת, כאשר אברה היה המגן הפותח של דשאן במונדיאל 2014 ובהגעה לגמר יורו 2016.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully