בית"ר ירושלים רשמה העונה ניצחונות גדולים על מכבי חיפה ומכבי תל אביב, בין היתר. עם זאת - וגם בשל כמות התנודות החריגה שהייתה העונה בטבלת ליגת העל - ספק אם מישהו זוכר שהקבוצה של ברק יצחקי הייתה בפסגה לפני מספר חודשים. מי שהביע עמדה נחרצת לגבי העונה של הירושלמים הוא איל ברקוביץ', פרשן וואלה ספורט וחבר הפאנל של תכנית הספורט ברדיו 103FM.
"בתקציב של בית"ר ירושלים, בהשקעה של ברק אברמוב בסגל השחקנים, עם הבאתו של עומר אצילי בינואר, אם הם מסיימים במקום הרביעי 20 נקודות אחרי האלופה - זו לא הצלחה", אמר ברקוביץ'. "אם היית אומר לי בתחילת העונה פלייאוף עליון, הייתי אומר לך יפה מאוד. בעקבות כל מה שקרה העונה, בעקבות החולשה של מכבי חיפה - אם היא תסיים 20 נקודות אחרי האלופה, צריך לדעת על זה את הדעת".
אמנם בית"ר עוד יכולה לזכות בגביע המדינה, אבל בינתיים היא סופרת ניצחון בודד בשבעת המחזורים האחרונים ורחוקה 14 נקודות מהמוליכה הפועל באר שבע, כשהיא מדורגת במקום הרביעי ועלולה להישאר מחוץ למוקדמות הקונפרנס ליג.