מכבי פתח תקוה הודיעה הערב (שלישי) על מינויו של נועם שוהם לתפקיד מאמן הקבוצה עד לסיום העונה, כשבחוזהו אופציה לעונה נוספת. שוהם, שעד אתמול אימן את הפועל כפר שלם מהליגה הלאומית, קיבל את ברכת הדרך מאביחי יחיא הבעלים של כפר שלם ובכך נסללה דרכו להגיע לפתח תקוה.
אחרי שהמאמן תמיר לוזון הודיע על עזיבתו, חיפשו בפתח תקוה מאמן מנוסה יותר, שיעצור את שרשרת ההפסדים אליה נקלעה הקבוצה ויעזור לה במאבק ההישארות בליגת העל. יושב ראש המועדון אבי לוזון בחן מספר מועמדים ובסופו של דבר החליט ששוהם הוא המועמד המתאים כדי לעזור לקבוצה להישאר בליגה.
רגיל (5) 239
22:00

אוטרכט

ליון
ליון פתחה מצוין את העונה עם ארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, ובעיקר יציבות הגנתית. היא איכותית יותר מיריבתה ההולנדית, שאמנם תזכה ליתרון ביתיות, אבל תתקשה לאתגר באמת את האורחת מצרפת. ניצחון חוץ
רגיל (5) 279
22:00

זלצבורג

פורטו
פורטו מגיעה לזלצבורג אחרי שמונה ניצחונות רצופים ובכושר מצוין, מה שמעמיד אותה כפייבוריטית ברורה. זלצבורג מנגד רחוקה מהיכולת שהייתה לה בעבר, מתקשה בליגה ובאירופה ומציגה ירידה חדה ברמה.
רגיל (5) 317
22:00

שטוטגרט

סלטה ויגו
סלטה ויגו מתקשה להשיג נקודות ומגיעה אחרי חמש תוצאות תיקו רצופות כשהיא עדיין ללא ניצחון העונה. שטוטגרט מתחילה לצבור קצב, ובבית היא תמצא את הדרך לנצח
רגיל (6) 200
21:00

גרנובל

באסטיה
באסטיה בכושר קטסטרופלי מתחילת העונה והיא במקום האחרון כשמעליה גרנובל החלשה. הביתיות של גרנובל בתוספת העובדה שהיא מעט טובה יותר, אמורה להיות לטובתה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 223
21:00

סי. אס. יו קראיובה
(2.5+)

דינמו בוקרשט
למרות שלא כבשו עד כה הרבה שערים במשחקי הליגה, מדובר בשתי קבוצות מאוד התקפיות עם שחקנים יצירתיים שיכולים לספק משחק עם שלושה שערים לפחות.
"אנחנו עוברים עונה משוגעת", אמר לוזון בשיחה עם וואלה ספורט. "קרו כאן כל מיני דברים מתחילת העונה ועד עכשיו והגענו למצב שהגענו. אני באמת חושב שנועם שוהם הוא האיש המתאים כדי לעזור לקבוצה להישאר בליגה".
לוזון הסביר מדוע הועדף שוהם על פני מועמדים אחרים: "היו כמה מועמדים טובים וחיפשתי מישהו רעב להצלחה, מישהו שיביא הרבה התלהבות וטירוף, כי זה מה שאנחנו צריכים עכשיו. ראיתי אותו בכמה משחקים העונה ואני חושב שההתלהבות שלו יעזרו למכבי פתח תקוה במשימה שיש לנו. מעכשיו אנחנו מרוכזים רק במשחק הקרוב נגד הפועל חדרה".