וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נקודה לשימור: מ.ס. אשדוד מחבקת את התיקו והעלייה מעל הקו האדום

17.3.2025 / 10:22

בקבוצה מרוצים מהתוצאה שהשיגו במשחק הסוג שהפסידו לא מעט העונה. מחמאות לישילירמק וניימצ'יצקי, סילבס החליט לערוך אימונים כרגיל השבוע

תקציר: בני ריינה - מ.ס. אשדוד 1:1/ספורט1

במ.ס. אשדוד מרוצים הבוקר (שני) מהתיקו מול בני ריינה אתמול, שבעקבותיו הצליחו לפחות זמנית לטפס מעל לקו האדום. התחושה בקבוצה כעת היא שאפשר להיות מעודדים ואופטימיים ולהסתכל קדימה לקראת המשך הפלייאוף התחתון אחרי פגרת הנבחרות, עם משחק הבית שמצפה מול הפועל ירושלים. המאמן חיים סילבס אמר הבוקר: "אנחנו במסע, מודעים למסע ומוכנים למסע לקראת ההמשך".

באשדוד יודעים שלא היה להם משחק טוב אמש, ובכל זאת התחושה היא שהם הפסידו במשחקים קודמים מהסוג הזה העונה, ועצם העובדה שהפעם ידעו לחזור מפיגור ולשמור על נקודת החוץ היקרה - מהווה מבחינת המועדון שינוי ושיפור.

מי שקיבל הרבה מחמאות אתמול הוא הבלם הצעיר מאור ישילירמק, וגם השוער קרול ניימצ'יצקי (שעצר כדור מאוד מסוכן בצורה וירטואוזית ושמר על הנקודה) שוב צוין לטובה.

מוחמד כנעאן שחקן מ.ס. אשדוד חוגג. מאור אלקסלסי
מוחמד כנעאן שחקן מ.ס. אשדוד חוגג/מאור אלקסלסי

סילבס החליט לתת חופש לשחקנים רק בסוף השבוע, והקבוצה תתאמן השבוע כרגיל. ניר ביטון סובל מפציעה קלה וייבדק. אורי עזו שזומן לנבחרת הצעירה לא חש בטוב ושיחק דקות ספורות בגלל הפציעה בגבו, ובאשדוד מעריכים שלא יצא עם הנבחרת הצעירה בשל מצבו.

  • עוד באותו נושא:
  • מ.ס. אשדוד

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully