וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הקאמבק של הפועל חדרה: "לפני חודשיים כבר הורידו אותנו ליגה"

16.3.2025 / 10:10

בקבוצה התעודדו אחרי התיקו נגד טבריה: "שום דבר לא גמור, אנחנו חזק בתמונה". מחמאות לאדניי ששוב כבש, ביקורת על דוניו

תקציר: עירוני טבריה - הפועל חדרה 1:1/ספורט1

הפועל חדרה מסרבת להישבר. אתמול (שבת) סיימה הקבוצה את משחק החוץ שלה נגד עירוני טבריה בתיקו 1:1, ותוצאת המשחק התקבלה במועדון ברגשות מעורבים. מצד אחד, חדרה הגיעה למספר מצבי הבקעה מצוינים והייתה יכולה לנצח, אך מצד שני, בקבוצה מדגישים שגם הנקודה שהושגה היא חשובה מאוד - בעיקר לאור העובדה שהשחקנים שוב חזרו מפיגור ולא נשברו.

בחדרה ממשיכים להאמין ביכולתם להישאר בליגה, ולדבריהם, העובדה שגם מכבי פתח תקוה ובני סכנין נקלעו למאבק נגד הירידה, משחקת לטובתם עם פתיחת משחקי הפלייאוף התחתון. "שום דבר לא גמור. לפני חודשיים כבר הורידו אותנו ליגה, והנה אנחנו עדיין חזק בתמונה", אמרו במועדון בסיום המשחק, "יש לנו קבוצה טובה ושחקנים מחויבים, וכולנו נעשה הכול כדי שהפועל חדרה תשרוד בליגה גם העונה. זה היה אחד המשחקים הטובים שלנו העונה וחבל שלא השגנו את כל שלוש הנקודות, אבל גם תיקו בחוץ נגד טבריה זו תוצאה לא רעה".

במועדון החמיאו לג'יימס אדניי, שכבש שער במשחק השלישי ברציפות. מנגד, החלוץ גודסוויי דוניו ספג ביקורות קשות, לאחר שהציג יכולת חלשה למרות הקרדיט הרב שהוא מקבל. דוניו אחראי לאחת ההחמצות הגדולות של העונה - לאחר שעבר את שוערה של טבריה, דניאל טננבאום, הוא בעט מול שער חשוף משני מטרים היישר אל הקורה. בנוסף לכך, הגנאי נפצע שוב במהלך המשחק והוא צפוי לעבור בדיקות היום או מחר כדי לאבחן את חומרת הפציעה.

הבלם ליסב עיסאת צפוי לשוב להרכב במשחק הגורלי נגד מכבי פתח תקוה, לאחר שסיים לרצות עונש הרחקה משני משחקים.

ג'יימס אדניי שחקן הפועל חדרה. מאור אלקסלסי
לא מפסיק לכבוש. אדניי/מאור אלקסלסי

במחזור הבא בפלייאוף התחתון:

מכבי פתח תקוה - הפועל חדרה
בני סכנין - עירוני טבריה
מ.ס. אשדוד - הפועל ירושלים
עירוני קרית שמונה - בני ריינה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully