אמילי דמארי ורומי גונן, ששוחררו משבי חמאס אחרי שנחטפו ב-7 באוקטובר 2023, הגיעו הערב (שבת) יחד למשחק בין מכבי תל אביב להפועל חיפה בפתיחת הפלייאוף העליון. לפני שריקת הפתיחה נערך לכבודן טקס מרגש. אמילי היא אוהדת מכבי תל אביב ואביה של רומי, איתן גונן, הוא אוהד של הפועל חיפה. שני המועדונים תמכו במשפחות של החטופות לאורך הימים הרבים והארוכים בהן היו בשבי של ארגון הטרור ברצועת עזה.
מי תיאר לעצמו אי פעם שאחד הרגעים הכי מרגשים שלנו באצטדיון כדורגל יהיה בזכות 2 שורדות שבי מעזה?
— ?️Itan Dahan (@DahanItan) March 15, 2025
אמילי ורומי אתן גיבורות ?
לא חושב שנשארה עין יבשה בכל בלומפילד pic.twitter.com/0mI6pgkjIk
אמילי דמארי נטלה את המיקרופון ופנתה לקהל בבלומפילד: "אחים ואחיות שלי ליציע, הנהלה ומשפחת מכבי, לא מצאתי את המילים שלי להביע את התודה. בימים הכי חשוכים שלי, הייתם האור שלי. כששמעתי בשבי שלקחנו אליפות, צרחתי כשאסור היה לי לצרוח.
"כשחזרתי שמעתי על המאבק שלכם, על הקריאות, השלטים והתפילות. מכבי היא משפחה, הוכחתם את זה בכל רגע, והלב שלי מלא באהבה אליכם. אבל הלב שלי גם כבד.
"גלי וזיוי התאומים היקרים, הנשמות שלי, עדיין חטופים בעזה. אני עומדת כאן היום ונשבעת שלא נעצור. כמו מכביסטים אמיתיים נמשיך להילחם בכל הכוח עד שכולם יחזרו. נאמנות, ואחדות ולב צהוב אמיתי"
לאחר מכן הקפיצה את הקהל, עם שיר עידוד, בעודה דורשת מהקהל להצטרף אליה ו"שישמעו אותי עד למנהרות".
גם רומי גונן הודתה לאוהדי הפועל חיפה על התמיכה הגדולה לה זכתה, וקינחה ב"יאללה הפועל" בבלומפילד הצהוב.
הכי מרגשת
— The Boss (@the_bossSoul) March 15, 2025
אמילי
? pic.twitter.com/twYSspx9W7
אמילי דמארי גדולה מהחיים❤️? pic.twitter.com/p2ehcHDEHw
— Hanan?️ (@Hanan59653744) March 15, 2025
30 שנים במגרשים
— ??? ??? (@shalommenagem) March 15, 2025
בחיים לא התרגשתי או חשבתי שאתרגש כמו ברגע הזה pic.twitter.com/zzRclUmYjs
צמרמורת בכל הגוף
— Raanan Baranovsky (@raanan25) March 15, 2025
רומי ואמילי על הדשא בבלומפילד
❤️?❤️? pic.twitter.com/x08xpbbkmS
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
בתחילת החודש שעבר, זמן קצר לאחר שחרורה משבי חמאס, אמילי דמארי הופיעה על המסכים בבלומפילד לפני המשחק נגד בית"ר ירושלים ובסרטון שצילמה הודתה למועדון ולאוהדי מכבי תל אביב על התמיכה בה וקראה לפעול למען שחרורם של חבריה הטובים ואוהדי הקבוצה, גלי וזיוי ברמן.
בסרטון אמרה אמילי: "אחים שלי ליציע, שחקני מכבי תל אביב והנהלת מכבי תל אביב, אני רוצה להגיד לכם תודה רבה, על כל מה שעשיתם בשביל המאבק לשחרורי, יש לנו עדיין את גלי וזיוי (ברמן) ושאר החטופים שנמצאים בעזה, ואסור לנו לעצור עד שכולם יגיעו הביתה. אני רוצה לשמוע אתכם היום מרעידים את בלומפילד, שישמעו אתכם עד עזה, אני אוהבת אתכם המון, רק מכבי!".