סיפורו של עומר שם טוב, שחזר משבי החמאס בעזה לפני כשלושה שבועות, היכה גלים ברחבי העולם. שם טוב נחטף ממסיבת הנובה כשעל גופו חולצה של נבחרת ברזיל וגם כששוחרר מבית החולים בישראל לביתו, הוא נצפה שוב כשהוא לובש את החולצה של הסלסאו. לאחר שהתמונות וסרטוני השחרור שודרו בעולם כולו, שם טוב זכה השבוע למחווה מרגשת ומחממת לב מכמה כדורגלנים ברזילאים אגדיים שלא היו יכולים להישאר אדישים לסיפור של שורד השבי הישראלי.
תחילה היה זה ריבאלדו שפרסם סרטון ברשתות החברתיות ובו הוא פונה לעומר, מביע את התרגשותו על כך ששוחרר ומבטיח להעניק לו במתנה חולצה של נבחרת ברזיל. ריבאלדו אומר בסרטון שהוא מקווה להיפגש בקרוב עם שם טוב כדי לתת לו את המתנה.
הסרטון של ריבאלדו
הסרטון של רונאלדו
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
כעת נודע ששתי אגדות ברזילאיות נוספות, החלוץ רונאלדו האגדי והקשר בבטו, שלחו גם הם סרטונים שהוקדשו לשם טוב. בבטו אף הבטיח בנוסף לברכות, להעניק לשם טוב את חולצתו מנבחרת ברזיל עם הספרה 7 ושמו של הקשר על החולצה.
"היי עומר, איך אתה מרגיש חבר שלי?", אמר בבטו בסרטון שהעלה, "אני כל כך שמח שחזרת הביתה, איזה אושר חבר שלי. אני רוצה להגיד לך שאני מחכה לך כאן בברזיל ואני הולך לתת לך במתנה את החולצה שלי מנבחרת ברזיל עם הספרה 7 והשם שלי בבטו על הגב, זה מוקדש עבורך. אלוהים יברך אותך, שמור על עצמך".


