וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בקשת הפועל תל אביב נדחתה, המשחק מול ולנסיה אחרי כניסת השבת

13.3.2025 / 21:07

המשחק ה"ביתי" של האדומים בסדרת חצי גמר היורוקאפ יתקיים בסמוקוב ב-28.3 בשעה 20:30, משמע שאוהדי הקבוצה שומרי השבת לא יוכלו לצפות בהתמודדות

אוהדי הפועל תל אביב חוגגים העפלה לפיינל פור היורוקאפ/באדיבות הפועל תל אביב

הפועל תל אביב העפילה אמש (רביעי) לחצי גמר היורוקאפ ויריבתה הבאה תהיה ולנסיה, מי שנחשבת למועמדת הבכירה לזכות במפעל, אבל יהיה לה קושי נוסף להתמודד איתו בתקווה להעפיל לגמר - את משחק ה"בית" בסדרה היא תיאלץ לארח ביום שישי ה-28.3 בשעה 20:30, אחרי כניסת השבת.

האדומים שבו לחצי גמר אירופי אחרי 21 שנים ומראש הם ביקשו להקדים את המשחק נגד ולנסיה, המשחק השני בסדרת חצי הגמר, אבל נענו בסירוב על ידי הנהלת היורוליג לאחר מספר שיחות בנושא.

בעלי הפועל תל אביב עופר ינאי. דני מרון
עופר ינאי לא יוכל לצפות בחצי הגמר בשל היותו שומר שבת?/דני מרון

למרות בקשת הפועל תל אביב והשיחות עם היורוליג, משחק מספר 2 בסדרת חצי גמר הפלייאוף של היורוקאפ נגד ולנסיה בסמוקוב נקבע לשעה 20:30 בערב ב-28 במרץ, אחרי כניסת השבת. בהפועל ביקשו לשחק לפני כניסת השבת, אך ההחלטה שהתקבלה נכון לעכשיו היא לפתוח את המשחק בשעה מאוחרת. המשמעות היא כי אוהדי הקבוצה שומרי השבת לא יוכלו לצפות בהתמודדות.

במקביל פורסמו מועדי המשחקים הנוספים בסדרה: משחק מספר 1 בולנסיה ייערך ב-25 במרץ, יום שלישי, בשעה 21:30 שעון ישראל, ואם הקבוצות יצטרכו משחק שלישי, הוא ייערך ב-2 באפריל, יום רביעי, בשעה 21:30 בוולנסיה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully