מכבי פתח תקוה הודיעה הערב (רביעי) שהקשר היהודי-ונצואלי, דויד זלצמן, 29, שמתנשא לגובה של 1.78 מ', נחת בישראל והגיע למבחנים בקבוצה.
זלצמן יחל להתאמן עם הקבוצה וינסה להרשים את הצוות המקצועי לקראת העונה הבאה. על פי ההודעה, החל זלצמן את דרכו באקדמיה של ברצלונה ובהמשך עבר במחלקות נוער שונות בוונצואלה ובארצות הברית. הקשר שיחק בשנים האחרונות בליגת העל בוונצואלה ובפתח תקוה בוחנים את האופציה להחתימו במועדון.
יתרון (2) 108
18:35

מכבי רעננה
(1+)

מכבי רמת גן
אחרי שמונה הפסדים ברציפות , ספק רב, אם מכבי רעננה יכולה לנצח את מכבי רמת גן שהשיגה שני ניצחונוצת בארבעה משחקים.
רגיל (2) 124
19:00

הפועל כפר שלם

בני יהודה
כפר שלם לא מגיעה למשחק הזה במומנטום שיא, ובני יהודה אולי שחררה קצת לחץ עם הניצחון בגביע. דווקא בדרבי שכזה שייערך בשכונת התקווה, בני יהודה חייבת להגיע נחושה יותר בהתחשב במצב שלה בטבלה. הפעם היא תנצח
רגיל (2) 132
19:00

עירוני מודיעין

הפועל חדרה
המצב בתחתית צמוד מאוד וחדרה מעל הקו האדום רק בזכות הפרש שערים. היא חייבת להתחיל לצבור נקודות ולמרות שהיא במשחק חוץ הערב, זו משוכה שהיא יכולה לעבור
יתרון (2) 180
20:30

מכבי חיפה

הפועל חיפה
(1+)
מכבי חיפה נמצאת בתקופה טובה והיא חוזרת לעצמה עם 4 ניצחונות ב-5 משחקי הליגה האחרונים. הפועל חיפה מגיעה לדרבי לאחר שני הפסדים רצופים בגביע ובליגה. נראה כי לפי הכושר הנוכחי מכבי חיפה צפויה לנצח את המשחק הזה בהפרש של יותר משער אחד
מכבי פתח תקוה שהסתבכה בתחתית אחרי ארבעה הפסדי ליגה רצופים, תפתח בשבת הקרובה את הפלייאוף התחתון במשחק חוץ נגד עירוני קרית שמונה. מהמשחק ייעדר החלוץ המולדבי ויטלי דמשקאן, שנפצע במחזור האחרון והוחלף כבר בדקה ה-15, אחרי פציעה חוזרת במפשעה. בפתח תקוה לא יודעים להעריך כרגע את משך היעדרותו של החלוץ וינסו להכשירו לקראת המחזור הבא, שייערך אחרי פגרת הנבחרות.


