ווסלי פטאצ'י עדיין בספק גדול למשחק של מכבי תל אביב במוצאי שבת מול הפועל חיפה (19:30, ספורט2). כזכור פטאצ'י נפצע במשחק מול הפועל חדרה, החמיץ את המשחק מול הפועל חיפה, ואתמול (שלישי) ערך לראשונה אימון קל בלבד כך שהוא עדיין נמצא בספק גדול לשבת.
היום נהנים השחקנים מיום מנוחה נוסף, גם בשל חתונתו של דור פרץ אמש, כך שרק מחר יוכל ז'ארקו לאזטיץ' להעריך בביטחון רב יותר האם יש לו את הברזילאי לשבת.
מלבד לפטאצ'י שלושה שחקנים של מכבי תל אביב ייעדרו בגלל כרטיסים צהובים: דור פרץ, רז שלמה ואלעד מדמון. כל השלושה פתחו בשבת שעברה, ולאזטיץ' יצטרך לשבץ במקומם שחקנים אחרים. בהנחה שנמניה סטואיץ' יצליח להתגבר על הפציעה שלו ויוכל לפתוח בהרכב, לאזטיץ' יצטרך לבחור לצדו במרכז ההגנה אחד מבין סתיו למקין ועידן נחמיאס.
כמו כן, ההיעדרויות של פרץ ומדמון (ואולי גם פטאצ'י) יכולות להוביל לכך שערן זהבי יפתח בהרכב. זו תהיה הדילמה המרכזית של המאמן - האם לעלות עם קישור שיכלול את איסוף סיסוקו, יוריס ואן אובריים וגבי קניקובסקי - או לפתוח עם זהבי על המשבצת של דור פרץ ולהשאיר את ואן אובריים על הספסל. בהנחה שפטאצ'י ייעדר, קרוב לוודאי שהנרי אדו יפתח בכנף.
במכבי תל אביב מצפים לאצטדיון בלומפילד מלא, אחרי ההיצמדות להפועל באר שבע והקטנת הפער לנקודה. באר שבע תשחק כבר בשעה 15:00 מול מכבי נתניה (חי בספורט4) כך שמכבי תל אביב תדע את התוצאה שלה. בכל מקרה מכבי תל אביב מצפה לאווירה דומה ולדחיפה זהה שהייתה בבלומפילד בשבת שעברה, אז נערך כזכור הפנינג גדול סביב להקת משינה.