באנגליה טוענים גם היום (שלישי) שלידס יונייטד תנסה לרכוש את מנור סולומון בסיום העונה - אבל רק אם תעפיל לפרמיירליג. לטענת בריאן קינג, לשעבר סקאוט של טוטנהאם, קבוצת האם של שחקן הכנף הישראלי "עדיין דורשת 15 מיליון ליש"ט עבורו, ואולי גם בונוסים בעסקה".
קינג טוען כי מדובר בעסקה טובה לכל הצדדים המעורבים - טוטנהאם, לידס וכמובן שגם סולומון עצמו שפורח במוליכת הצ'מפיונשיפ: "זו תהיה עסקה די טובה לטוטנהאם. סולומון קיבל צ'אנס בלידס, הוא הוכיח שהוא פופולרי שם, ומלהיות שום דבר בטוטנהאם, הוא הפך לכוכב בלידס".
"סולומון מעולם לא קיבל צ'אנס אמיתי בטוטנהאם", נכתב היום באחד הבלוגים המסקרים את המועדון. "אם טוטנהאם תקבל 15 מיליון ליש"ט עבורו, זו תהיה עסקה מוצלחת. אם לידס אכן תגיש עליו הצעה, תרנגולים כדאי להסכים לה".
בראיון לאתר הרשמי של לידס, סולומון התייחס השבוע לתרומה של הצ'מפיונשיפ להתפתחותו וציין כי המעבר לליגה השנייה באנגליה "100 אחוז הפך אותי לשחקן טוב יותר", אך גם הוסיף התייחסות לעתידו בליגה הבכירה: "בליגת המשנה יש לנו עונה של 46 מחזורים - כמות גדולה מאוד של משחקים, ואני חושב שככל שאתה משחק יותר, אתה משתפר יותר, במיוחד אחרי העונה הקשה שעברתי. הייתי פצוע במשך רוב העונה. אז להגיע לכאן ולשחק הרבה משחקים היה קריטי עבורי. אני חושב שזה יכול לעזור לי בעתיד בפרמיירליג. לא רק לי, אלא גם לכל השחקנים במועדון".