בשורה מאכזבת למכבי תל אביב: הסנטר הקובני חסיאל ריברו סובל משבר בקרסול, ייעדר תקופה ממושכת ואף ייתכן שלא ישוב לשחק העונה. ריברו נפצע במהלך הרבע השלישי במשחק נגד הפועל עפולה אמש (שני) בקרסולו והבדיקות הראשוניות שעבר מראות כי מדובר בפציעה משמעותית. ההערכה הראשונית היא היעדרות של מספר שבועות. הוא לא יחזור לפעילות לפני הפלייאוף, אך ללא ספק גמר את עונת היורוליג.
מדובר במכה משמעותית בסיכוייה של מכבי תל אביב לשמור על צלחת האליפות. הסנטר, שמשחק בקבוצה זו שנה שנייה, נחשב לאחד מעמודי התווך בסגל של עודד קטש ולאחרונה היה בכושר נהדר גם במשחקי היורוליג אותם הצליחה מכבי תל אביב לנצח.
הציפייה היא שאם ריברו ייעדר תקופה ארוכה מכבי תצרף שחקן פנים שיחבור לרומן סורקין וטרביון וויליאמס, כשנכון לשלב זה ג'יילן הורד מושבת מפעילות וצפוי לחזור לשחק רק לקראת סוף חודש מרץ.