אם מכבי חיפה מחפשת סיבות להתעודד בתקופה הלא קלה שעוברת עליה, הרי שחלוץ הירוקים גיא מלמד שבר את שיאו האישי בזכות השער שכבש מול מ.ס אשדוד שהעלה את מאזנו ל-18 שערי ליגה. בעונה שעברה שבר מלמד את שיאו האישי כשכבש במדי הפועל חיפה 17 שערים, כשהפעם שבר את שיאו בזכות השער הראשון שלו במדים הירוקים.
יתרון (4) 123
19:45

עירוני טבריה
(1+)

בית"ר ירושלים
בית"ר במומנטום אדיר ועם אחת ההתקפות הטובות בליגה. טבריה תנסה להפריע, אבל האורחת פשוט טובה יותר ותנצח כאן ביותר מגול
יתרון (4) 133
20:00

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
לאזטיץ' חוזר לקווים של מכבי תל אביב שמחפשת לצאת מהמשבר שלה. הפועל חיפה מציגה יכולת בינונית מאוד עד כה אבל תקשה עליה הערב. זה יילך קשה אבל המארחת תנצח, בגול אחד בדיוק
יתרון (4) 157
21:00

זוולה
(1+)

אלקמאר
זוולה הפסידה רק אחד מ-7 האחרונים שלה והיא אחרי ניצחון על הירנביין. אלקמאר במשבר עם 4 הפסדים מ-5 האחרונים שלה, כולל תבוסות בליגה ובאירופה. זוולה עם יתרון זה הימור נהדר ביחס גבוה
רגיל (4) 240
21:45

אברדין

סט. מירן
סט. מירן בכושר גרוע עם ששה הפסדים בשבעה משחקים. אברדין בכושר טוב אחרי שני ניצחונות ליגה רצופים מתאוששת מפתיחת עונה חלשה.
במכבי חיפה מרוצים מאוד מהעובדה שמלמד כבש ומשוכנעים שכעת הוא ייכנס לעניינים. "גם כשגיא היה מאוכזב אמרנו שהוא עוד יתרום הרבה", קבע גורם בקבוצה, "ברור שהשער הזה ייתן לו הרבה ביטחון".
מלמד צפוי לקבל קרדיט גם נגד בית"ר ירושלים במשחק בו יחזור לסגל דין דוד, כשאחת האפשרויות היא שהשניים יפתחו בהרכב זה לצד זה.
מי שלא יהיה בסגל הוא מתיאס נהואל. בחיפה מחכים לתשובות מבדיקות שהשחקן עובר, כשייתכן מאוד ונהואל יצטרך לעבור הליך כירורגי, מה שיסיים עבורו את העונה. השחקן שהגיע על תקן הרכש היקר בהיסטוריה של המועדון אכזב מאוד, וכעת ייתכן מאוד וסיים את העונה העגומה מבחינתו.
* במועדון החליטו לצאת במכירה של מיני מנוי רק למשחקי הפלייאוף. חצי שעה אחרי פתיחת המכירה נמכרו 1,200 כרטיסים.




