וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

השיאים שליברפול יכולה לשבור במירוץ האליפות - ואלה שכבר לא

באנגליה טוענים כי המאבק הסתיים סופית, וכעת כל שנותר לסלוט זה לנסות להיכנס לספרי ההיסטוריה של הפרמיירליג. הנתונים המלאים

תקציר: ליברפול - סאות'המפטון 1:3 (צמד למוחמד סלאח)/ספורט1

זה כמובן עוד לא רשמי, אבל מירוץ האליפות באנגליה תם ונשלם. ליברפול מובילה על ארסנל ב-15 נקודות (עם משחק עודף), ובשלב הזה של העונה, אף קבוצה מהליגה האנגלית הבכירה לא הובילה בפער כל כך גדול מבלי לזכות באליפות.

"ליברפול תביט במשחק הזה ותבין שארסנל פחות או יותר הרימה ידיים", אמר רוי קין על ה-1:1 של התותחנים עם מנצ'סטר יונייטד, בעוד פול מרסון הוסיף: "ארסנל צריכה כעת להתרכז בלהבטיח טופ 4, ליברפול רחוקה מדי".

ואכן, לפי הסטטיסטיקאים של "אופטה", לליברפול יש 99.66 אחוז לזכות בתואר. היא זקוקה ל-16 נקודות מ-27 הנותרות כדי להבטיח את הזכייה, אם כי כניסה לספרי ההיסטוריה כאליפות הפרמיירליג המוקדמת אי פעם נראית לא סבירה: זה יקרה רק אם ארנה סלוט ושחקניו ינצחו את שני משחקיהם הקרובים וארסנל ונוטינגהאם פורסט יפסידו את ארבעת משחקיהן הקרובים. במקרה כזה, ליברפול תוכתר כבר ב-12 באפריל (עד היום, אליפות הפרמיירליג המוקדמת ביותר היתה של מנצ'סטר יונייטד גרסת 2000/01, שהוכתרה כבר ב-14 באפריל).

שחקני ליברפול חוגגים. רויטרס
זה מתקרב/רויטרס

גם השוואת השיא שהמרסיסיידרס קבעו בעצמם ב-2019/20 - הבטחת אליפות שבעה מחזורים לפני תום העונה - לא יהיה פשוט, כששיא הנקודות לעונה אחת (100, שקבעה מנצ'סטר סיטי ב-2017/18) כבר לא אפשרי: המרסיסיידרס יוכלו להגיע עד 97 נקודות "בלבד", אם ינצחו את כל משחקיהם הנותרים.

בהתחשב ביכולת הרעה ובמכת הפציעות של ארסנל לאחרונה, ליברפול אולי תצליח לשבור את שיא כל הזמנים בהפרש מהמקום השני - גם אותו קבעה סיטי ב-2017/18: 19 נקודות מהסגנית מנצ'סטר יונייטד.

  • עוד באותו נושא:
  • ליברפול

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully