וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הגיבור החדש של מ.ס. אשדוד הטיל פצצה בתום הניצחון הענק

10.3.2025 / 7:07

שלומי אזולאי טען: "אלי לוי וקלמי סמן רצו לתת לי לשחק, אבל מישהו אחר לא". סילבס שזכה למחמאות צפוי להעניק לו יותר קרדיט בפלייאוף התחתון

תקציר ליגת העל: מכבי חיפה - מ.ס. אשדוד 2:1/ספורט1

ספק רב אם שלומי אזולאי היה מתלבש אמש (ראשון) למשחק של מ.ס. אשדוד בחיפה, לו חמודי כנעאן, אורי עזו, אילי טמם, סתיו נחמני ועמרי בן הרוש היו זמינים לסגל. אזולאי, שכבש את שער הניצחון המרהיב ב-1:2 בסמי עופר, הרשית 12 פעמים מול מכבי חיפה ואמש זה היה אולי השער המתוק והיפה מכולם. באשדוד כבר הראו לו את הדלת החוצה לפני כחודש, אבל גיבור הרגע נשאר והשער הנפלא אמש עשוי להיות זה שיפתח את המסע של מ.ס. אשדוד להישארות בליגה.

בסיום המשחק הטיל אזולאי פצצה, כשאמר: "אלי לוי וקלמי סבן רצו לתת לי לשחק, אבל מישהו אחר, לא רצה". חיים סילבס אימן בעבר את אזולאי, כך שיש ביניהם היכרות וסילבס מחזיק מאוד מהחלוץ. אזולאי יקבל אשראי בפלייאוף התחתון.

לצד הניצחון באשדוד לא נרגעו מהשער שכבשו כמה דקות לפני השער של אזולאי, מרגלי אבנעזר ממאטה, אותו פסל דניאל בר נתן מעמדת ה-VAR בטענה לנבדל. "אין נבדל בחיים. לא צריך קוים ולא מחשבים. בעין רואים שממאטה לא באופסייד" אמרו באשדוד אמש.

שלומי אזולאי שחקן מ.ס. אשדוד חוגג שער עם מרטין אנדזי. מאור אלקסלסי
בסגל מלא ספק רב אם בכלל היה מתלבש. אזולאי/מאור אלקסלסי

סילבס זכה להרבה קרדיט מהמערכת על ההכנה למשחק ועל ניהול המשחק. המאמן האמין מאוד לפני המשחק והדביק את השחקנים באמונה שלו.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully