וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תמיר לוזון: "הרגליים קצת רועדות, אבל אין לי ספק שנישאר בליגה"

מכבי פתח תקוה סופרת 4 הפסדים רצופים: "היינו שווים לפחות תיקו. צריך לעצור את כדור השלג ולכבוש את הגול שיתן לנו ביטחון"

תקציר ליגת העל: עירוני קרית שמונה - מכבי פתח תקוה 0:2/ספורט1

מכבי פתח תקוה מסתבכת במאבקי התחתית כאשר הפלייאוף התחתון בפתח. אחרי שנכנעה 2:0 לעירוני קרית שמונה הערב (ראשון) בנתניה, הקבוצה ממלאבס עומדת על רצף ההפסדים הארוך ביותר שלה העונה - ארבעה בסך הכל. אם זה לא מספיק, היא גם איבדה מחדש את ויטלי דמשקאן שנפצע בדקות הראשונות של המשחק, כשרק בשבוע שעבר הוא שב מהיעדרות של שלושה שבועות.

"זה קשה, לא כיף ולא נעים", הודה המאמן תמיר לוזון על הרצף השלילי. "אבל עם זאת, אנחנו לא יכולים לשקוע בבאסה, כי זה יהיה כמו כדור שלג. אנחנו צריכים לעצור אותו ואני מקווה שנעשה את זה בשבוע הבא נגד אותה קבוצה. היה בסך הכל משחק טוב שלנו, הגענו למצבים, לא השכלנו לכבוש, בהתקפת מעבר הם עשו את ה-0:1 והפנדל היה בדקות האחרונות שקצת יותר הימרנו בהתקפה. היינו שווים פה לפחות תיקו, לא הפסד".

עידן ורד, מכבי פתח תקוה. קובי אליהו
עידן ורד, מכבי פתח תקוה/קובי אליהו

הקושי בכיבוש שערים: "השחקנים מאוד לא רגועים כשמגיעים לשליש האחרון, אולי קצת מהמעמד, מזה שהתחתית בוערת. הרגליים קצת רועדות בתוך הרחבה. אנחנו צריכים את הגולים שיפתחו לנו את הביטחון ואני מקווה שהם יגיעו בשבוע הבא".

פציעת דמשקאן: "לא צפינו את זה, כל המבדקים שהוא עשה לפני הראו שהוא כשיר. בשבוע שעבר הוא נכנס ל-30 דקות והיה בסדר. הקבוצה לא תלויה בשחקן אחד, כמה שהוא טוב - נסתדר גם בלעדיו".

המשימה - להשאיר את הקבוצה בליגה: "אמנם זה לא דומה לנוער, בכל המובנים, אבל יש לי כתפיים רחבות ואני לא מפחד משום אתגר. אנחנו נישאר בליגה, חד משמעית. אין לי ספק בזה בכלל".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully