צ'אבי סיים בטונים די צורמים את הקדנציה שלו בברצלונה ומאז הקיץ הקודם הוא לא מאמן. כעת, בספרד מדווחים שהקבוצה הבאה שלו עשויה להיות לא אחרת מאשר מנצ'סטר יונייטד. צ'אבי, בן 45, נחשב למועמד מוביל לתפקיד, במיוחד לאור התקופה המאכזבת של אמורים באולד טראפורד.
עם זאת, על פי הדיווח צ'אבי הציב תנאים לקבלת התפקיד, כולל החתמתם של פרנקי דה יונג ורונלד אראוחו, ומכירתם של אלחנדרו גרנאצ'ו, אנדרה אונאנה ומתיאס דה ליכט.
גרנאצ'ו ואונאנה היו נושא לשמועות מעבר בחודשים האחרונים, עם דיווחים על התעניינות מקבוצות אחרות. לגבי דה ליכט, שהצטרף ליונייטד מבאיירן מינכן בקיץ האחרון, נראה היה שמעמדו יציב, אך כעת נטען כי צ'אבי רואה בו שחקן שניתן לוותר עליו במסגרת התוכניות שלו.
השינויים שצ'אבי מציע הם חלק מתהליך שינוי רחב יותר של הקבוצה, כאשר מנצ'סטר יונייטד צפויה להיות פעילה בשוק ההעברות בקיץ הקרוב. אמורים כבר רמז כי יונייטד תצטרך לבצע מכירות לפני שתשלים החתמות חדשות, ונראה כי גרנאצ'ו, אונאנה ודה ליכט עשויים להיות בין השחקנים שיעזבו.
בנוסף לעזיבות פוטנציאליות אלו, כריסטיאן אריקסן וויקטור לינדלוף צפוים גם הם לעזוב כאשר חוזיהם יסתיימו, ויש עניין משמעותי מצ'לסי בקובי מאינו, שהעלה לאחרונה דרישות חוזה.