יומיים למשחק במוצאי שבת מול הפועל חיפה, ונראה שהסיכוי שווסלי פטאצ'י יהיה כשיר להתמודדות נמוך מאוד. שחקן הכנף של מכבי תל אביב סובל מפציעה בקרסול ולא התאמן כל השבוע. אתמול הוא ערך אימון ריצה קל, אבל ההערכה במכבי תל אביב היא שלמשחק הקרוב בשבת הוא לא יהיה זמין לסגל.
מי שעשוי לקבל הזדמנות בהרכב בעקבות הפציעה של פטאצ'י, הוא אלעד מדמון שנכנס כמחליף מול הפועל חדרה וסייע למהפך ולניצחון. מדמון פתח העונה רק פעם אחת בהרכב במשחק בליגה, וגם זה היה אי שם במחזור השביעי מול מכבי חיפה, אבל הפעם הוא אמור לקבל את הצ'אנס.
בתוך כך, שיפור ניכר במצבו של שגיב יחזקאל. השחקן כבר מתאמן בצורה מלאה ונראה שהפציעה בקרסול מאחוריו. יחד עם זאת, ספק אם הוא יכלל בסגל כבר בשבת.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
מכבי תל אביב תקבל את איסוף סיסוקו וטייריס אסנטה שהיו מוצהבים במשחק האחרון מול הפועל חדרה, ויתכן ששניהם יפתחו בהרכב.
במועדון כמובן מקווים לניצחון, והפעם כזה שגם ילווה ביכולת טובה וללא ספיגת שערים שגורמים ללחץ גדול מאוד תוך כדי המשחק.


