האם מכבי תל אביב הולכת לזעזוע בהנהלה? פחות מיומיים מאז שדני פדרמן הטיל פצצה בראיון ב"ישראל היום", והאשים את שי רקנאטי במהלך אותו כינה "בגידה", ועדיין הרוחות לא נרגעו.
מאחורי הקלעים מנסה יו"ר המועדון שמעון מזרחי להביא את הצדדים להבנות ופיוס לאחר שמשפחת פדרמן העבירה מסר כי למרות השמועות שבעלי המניות יהיו מוכנים לקנות או לדלל את המניות שלהם, הם לא מעוניינים למכור. מזרחי שוחח עם דיוויד פדרמן ואודי רקנאטי וינסה להוביל למהלך של פיוס, ואם לא יצליח, ייתכנו מהלכים דרסטיים.
במכבי תל אביב סיפרו הבוקר (רביעי) כי מזרחי עצמו נפגע מעצם הפרסום. "מבחינתו לכבס את הכביסה המלוכלכת בחוץ זה דבר שלא יעשה", סיפר אחד מאנשי המועדון. "הוא אומר שכבר עשרות שנים יש מחלוקות, יש גם משברים, אבל תמיד מוצאים את הדרך ליישב את הדברים, אחרת אין ברירה ונפרדים".
כזכור, דני פדרמן התראיין ואמר על רקע הדיווחים ביוון כי המשפחה שוקלת למכור את המניות בקבוצה: "הקונפליקט האמיתי היחיד שיצר קרע בינינו היה כששי רקנאטי נפגש מאחורי גבו של שמעון עם עופר ינאי כדי למכור לו את ערוץ הספורט. זה היה מבחינתנו בגידה".
משפחות פדרמן ורקנאטי מחזיקות כל אחת ב-29 אחוזים ממכבי תל אביב, כשהקבוצה הבאה בתור מבחינת אחוזי השליטה היא זו של ריצ'רד דיץ' האמריקאי שמחזיק ב-17.5 אחוזים ממניות הקבוצה. שמעון מזרחי מחזיק ב-14.5 אחוזים ובן אשכנזי מחזיק ב-10 אחוזים.
מכבי תל אביב מסרה בתגובה: "בימים האחרונים התפרסמו מספר כתבות לגבי מחלוקות בין הבעלים במועדון, שבחלקן היו פרטים לא מדויקים. אכן, בגופים בהם הבעלות נמצאת בידיהם של מספר בעלים מתגלים לעתים חילוקי דעות, אולם אנו בטוחים ואיתנים בדעתנו למצוא במהרה את הפתרון ההולם כאשר כנגד עינינו המשך חוסנו והצלחתו רבת השנים של המועדון".