וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רק אשדוד קופחה: מסקנות הוועדה המקצועית של איגוד השופטים

עודכן לאחרונה: 5.3.2025 / 11:10

בסיכום של מחזור 25 בליגת העל ומשחקי רבע גמר גביע המדינה, גיבו בוועדה בין היתר את הפנדל שקיבלה מכבי תל אביב מול חדרה - והסבירו את סוגיית הנבדל בשל הסתרה

תקציר: הפועל חדרה - מכבי תל אביב 3:2/ספורט1

הוועדה המקצועית של איגוד השופטים הוציאה הבוקר (רביעי) את המסקנות שלה בנוגע למחזור 25 בליגת העל ומשחקי רבע גמר גביע המדינה, וחרצה כי הכרטיס האדום שספג ליסאב עיסאת מהפועל חדרה והפנדל שקיבלה מכבי תל אביב היו מוצדקים.

גם הפנדל שקיבלה הפועל באר שבע מול מכבי חיפה בגביע היה מוצדק. באיגוד גיבו גם את ההחלטות שהתקבלו במשחק הליגה של עירוני טבריה מול בני ריינה, אך טענו כי מ.ס. אשדוד היתה צריכה לקבל פנדל במשחק הגביע מול בני ריינה.

ליסב עיסאת שחקן הפועל חדרה מכשיל את אלעד מדמון שחקן מכבי תל אביב. קובי אליהו
פנדל ואדום מוצדקים. עיסאת מכשיל את מדמון/קובי אליהו

עוד הוסיפו בוועדה הסבר לעניין עבירת נבדל בשל הסתרה, מה שהתרחש במשחקים של חדרה מול מכבי תל אביב ומכבי פתח תקוה מול בית"ר ירושלים: "במשחקים האלה הובקעו שערים כאשר שחקן ההתקפה (שנמצא בעמדת נבדל) לא מסתיר לשוער בעת הנגיחה/הבעיטה לשער ולכן שלושת השערים אושרו בצדק. בדרך כלל שופט המסך בוחן אירועים מסוג זה בזווית שמאחורי השער, המאפשרת אבחון מדויק לגבי ההסתרה".

  • עוד באותו נושא:
  • ליגת העל

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully