במעמד שר הביטחון, ישראל כץ, שר התרבות והספורט, מיקי זוהר, השרים לשעבר איילת שקד, יואל רזבוזוב, משה כחלון וכן אופיר פינס, שגרירים, חברי הכנסת אלי דלל וקטי שטרית, שחקני ספורט ובכירי ענף הספורט, וכן תושבים - נערך הערב באצטדיון העירוני בנתניה טקס חגיגי ומרגש, במהלכו נחשף שמו החדש של האצטדיון העירוני - "אצטדיון מרים", על שמה של ראש העיר, מרים פיירברג-איכר.
ההחלטה על קריאת השם התקבלה על ידי חברי ועדת השמות העירונית ואושרה פה אחד במועצת העיר.
יש לציין כי פיירברג-איכר מכהנת כראש העיר נתניה כבר 26 שנים, ולזכותה נזקף גם המהלך המשמעותי של הקמת האצטדיון. בתחילת כהונתה גילתה פיירברג כי חכירת מגרש הכדורגל הישן של נתניה, "מגרש הקופסה", עומדת לפקוע לאחר 90 שנה. היא החליטה להחזיר את המגרש לעירייה, למכור אותו ולהשתמש בכספי המכירה, בשיתוף כספי הפיס, להקמת האצטדיון העירוני החדש.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
אירוע חשיפת השם מהווה ציון דרך משמעותי עבור העיר נתניה וראש העיר, מרים פיירברג-איכר, אשר הובילה את הפרויקט משלב התכנון ועד להקמתו המוצלחת של האצטדיון, המשמש כיום כמרכז ספורט ובידור מוביל בישראל.
אצטדיון מכיל 13,610 מקומות ישיבה, עם אפשרות להרחבה עתידית לכ-24,000 מקומות. האצטדיון נבנה בהתאם לתקנים אירופיים ויכול לארח משחקים בינלאומיים.


