וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נורבגיה איבדה עוד שחקן מפתח לקראת ישראל, הכישרון מסיטי בספק

קשר ססואולו נותח, גמר את העונה ולא יפגוש את רב"ש ושחקניו בעוד 3 שבועות. סימני שאלה בנוגע לכושר של בוב, תורסבי בספק

תיקתקנו, 3.3/ספורט1

נבחרת נורבגיה אמנם עמוסה בכישרון, אבל למאמן סטאלה סולבאקן מצטברות בעיות לקראת המשחקים נגד מולדובה וישראל בעוד כשלושה שבועות במוקדמות המונדיאל. הסקנדינבים יתארחו אצל רן בן שמעון ושחקניו בהונגריה ב-25 במרץ - בדיוק בעוד שלושה שבועות.

הצרה החדשה הגיעה מכיוונו של כריסטיאן תורסבדט. קשר ססואולו האיטלקית נפצע, עבר ניתוח במהלך סוף השבוע וגמר את העונה. הקשר בן ה-25 - בנו של שוער טוטנהאם ונבחרת נורבגיה לשעבר אריק תורסבדט - שותף ב-10 מ-14 המשחקים האחרונים של נבחרתו והיה לו תפקיד מרכזי בסגל.

קשר אחר, מורטן תורסבי, בספק בגלל פציעה טורדנית בשריר שגרמה לו לפספס את שלושת המשחקים האחרונים של גנואה. סולבאקן מקווה שהוא יחזור לכשירות לקראת המשחקים, אבל ייתכן מאוד שהוא לא יוכל להיכלל בסגל.

רשימת הפצועים המתארכת כוללת גם את הכישרון הגדול של ר.ב. לייפציג, אנטוניו נוסה, שאמור לחזור בסוף מרץ וההערכה היא שלא יוכל לשחק נגד מולדובה וישראל. אוסקר בוב ממנצ'סטר סיטי חזר לאימונים מלאים רק לאחרונה אחרי פציעה ארוכה, ועדיין בספק בגלל סימני שאלה בנוגע לכושר שלו אחרי כל כך הרבה זמן בחוץ.

שחקן נבחרת נורבגיה, מורטן תורסבי. Robbie Jay Barratt - AMA, GettyImages
מתקשה להתגבר על הפציעה בשריר. תורסבי/GettyImages, Robbie Jay Barratt - AMA

בית ח' במוקדמות המונדיאל כולל את ישראל, נורבגיה, אסטוניה ומולדובה, כשהנבחרת החמישית תהיה המפסידה בין גרמניה לאיטליה ברבע גמר ליגת האומות. ב-22 במרץ ישראל תארח את אסטוניה ונורבגיה תתארח אצל מולדובה, וארבעה ימים לאחר מכן רן בן שמעון ושחקניו ישחקו נגד הנורבגים ומולדובה תארח את אסטוניה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully