וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צפו: נאתכו כבש, פודגוראנו בישל, גלוך וזלצבורג עם מהפך גדול

עודכן לאחרונה: 2.3.2025 / 21:47

קשר פרטיזן קבע 1:4 על טקסטילאץ אחרי שש דקות בלבד על המגרש, שחקן הראקלס הכין ב-2:4 על זוולה, 90 דקות טובות לגלוך ב-1:3 על שטורם גראץ

תקציר: לידס יונייטד - ווסט ברומיץ' 1:1/ספורט1

סוף פודגוראנו ממשיך בכושרו המצוין במדי הראקלס והיום (ראשון) בישל את השער השלישי במהפך הביתי, בדרך ל-2:4 על זוולה. האורחת הפכה ראשונה ל-1:2 בדקה ה-33, הראקלס חזרה לפני ההפסקה ואז שחקן הכנף הישראלי, שכבש בחצי גמר הגביע ההולנדי ביום חמישי, הכין בדקה ה-58 לפיני בן ה-19 יוהו טלביטייה. חמש דקות לאחר מכן כבשה הראקלס את הרביעי והיא התקדמה עד למקום ה-11 בליגה ההולנדית - שבע נקודות מעל המקום המוביל למבחנים ו-10 מעל הקו האדום. פודגוראנו הוחלף בדקה ה-90.

* ביברס נאתכו הבקיע את שערו התשיעי העונה בליגה הסרבית (לצד תשעה בישולים) כשחתם את תוצאת המשחק במתפרצת בדקה ה-82 וקבע 1:4 לזכות פרטיזן בלגרד במשחק החוץ מול טקסטילאץ. הקשר הישראלי בן ה-37 לא פתח ונכנס רק בדקה ה-76, אך כאמור שש דקות הספיקו לו כדי למצוא את הרשת. עומרי גלזר ישב על הספסל של הכוכב האדום בלגרד, שהביסה בקלות 0:4 את נובי בלגרד והגדילה את הפער מפרטיזן בפסגת הליגה הסרבית בחזרה ל-21 נקודות.

כל השערים של פרטיזן, כולל זה של נאתכו

* אוסקר גלוך ורד בול זלצבורג השאירו לעצמם סיכוי להציל את העונה עם מהפך ביתי וניצחון גדול 1:3 על הדאבליסטית שטורם גראץ. קשר נבחרת ישראל (שמונה שערי ליגה העונה) החמיץ בדקה ה-54 ובעט עוד פעמיים למסגרת, לפני שיורבה ורטסן השווה בדקה ה-72. המבשל אדם דאגים, שנכנס בפתיחת המחצית השנייה, קיבל כדור טוב מגלוך והכין למחליף נוסף, דורגלס ננה שהפך בדקה ה-84. המהלך חזר על עצמו גם בשער השלישי, כשגלוך שלח את דאגים שבישל מצד שמאל, הפעם לקארים אוניסיוו שסגר עניין בדקה ה-87. גלוך הוחלף בתוספת הזמן וזלצבורג עלתה למקום הרביעי בליגה האוסטרית. היא צימקה את הפער משטורם המוליכה לשש נקודות בלבד, כשנותרו שני מחזורים לתום העונה הסדירה ולאחר מכן עוד 10 משחקים בפלייאוף העליון.

* רמזי ספורי שיחק 87 דקות בהרכב של אנטליאספור שהובסה 3:0 אצל פנרבחצ'ה הגדולה, ללא ז'וזה מוריניו המורחק. ניצחון החוץ האחרון של אנטליאספור על פנר בליגה הטורקית היה באוקטובר 2019 והיא לא הצליחה להפתיע. המארחת צימקה את הפער מגלאטסראיי המוליכה לארבע נקודות.

sheen-shitof

עוד בוואלה

קופת החולים המובילה מציגה: השירותים שיהפכו את החיים שלכם לקל

בשיתוף כללית

אוסקר גלוך שחקן רד בול זלצבורג לפני אוטארי קיטיישווילי שחקן שטורם גראץ. Franz Kirchmayr, GettyImages
יש עוד סיכוי לאליפות. אוסקר גלוך במשחק מול שטורם/GettyImages, Franz Kirchmayr

* נטע לביא שיחק 90 דקות בניצחון החוץ של גמבה אוסקה 0:1 על ורדי במחזור הרביעי בליגה היפנית. הקבוצה של לביא במרכז הטבלה עם שני ניצחונות ושני הפסדים.

* יהב גורפינקל שיחק 90 דקות בהפסד של צ'נגדו רונגצ'נג 2:1 לטיאנג'ין ג'ינמן טייגר במחזור השני בליגה הסינית. לצ'נגדו יש ניצחון והפסד.

* שון וייסמן שיחק 24 דקות כמחליף בתבוסה הכואבת של גרנאדה 5:0 בחוץ אצל קורדובה במחזור ה-29 בליגה השנייה בספרד. גרנאדה נותרה במקום השמיני, מרחק ארבע נקודות מהפלייאוף.

* הליגה הקזחית יצאה לדרך עם משחק ענק כבר במחזור הראשון, אסטנה נגד קייראט אלמטי - שתי הקבוצות הכי גדולות בליגה. דן גלזר ועופרי ארד פתחו בהרכב של קייראט, שסחטה 1:1 בחוץ.

* ג'ואל אבו חנא פתח בהרכב לבדיאקוס ויצא בדקה ה-77 כחלק מחילוף כפול בו נכנס אביב אברהם, אבל לבדיאקוס ספגה שש דקות לאחר מכן והפסידה בביתה 2:1 לאטרומיטוס במחזור ה-25 בליגה היוונית. היא נותרה במקום ה-10 ותשחק בפלייאוף התחתון.

סוף פודגוראנו (משמאל) בחגיגות של שחקני הראקלס. ANP, GettyImages
מקבל דקות ומספק מספרים. סוף פודגוראנו, משמאל/GettyImages, ANP

* אלי דסה נותר על הספסל של דינמו מוסקבה ב-1:1 בחוץ מול רוסטוב. קבוצתו במקום הרביעי בליגה הרוסית עם 36 נקודות אחרי 19 מחזורים - מרחק ארבע נקודות משלוש המוליכות (קרסנודאר, ספרטק וזניט).

* דורון ליידנר לא נכלל בסגל של פ.צ. ציריך, שהביסה 0:3 בחוץ את לוגאנו במחזור ה-26 בשוויץ ועלתה למקום החמישי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully