וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אחרי 11 הפסדים בגמר: סטפנוס ציציפאס הסיר את הקללה

הטניסאי היווני ניצח 3:6, 3:6 את פליקס אוז'ה-עליאסים בדובאי וזכה לראשונה בתואר ATP 500. הבטיח גם חזרה לטופ 10 העולמי

תיקתקנו, 28.2/ספורט1

סטפנוס ציציפאס ניצח הערב (שבת) את פליקס אוז'ה-עליאסים 3:6, 3:6 בגמר טורניר דובאי וזכה בתואר ATP 500 ראשון בקריירה, ובניסיון ה-12 שלו. הוא הפסיד בכל 11 הגמרים הקודמים, אך הפעם הסיר את הקללה וחגג תואר 12 כמקצוען. הטניסאי היווני בן ה-26 הבטיח בכך את חזרתו לטופ 10 העולמי, לראשונה מאז מאי 2024.

הקנדי (21 בעולם) ניצח בשלוש מערכות בכל אחד מארבעת משחקיו הקודמים בדובאי, אבל את ציציפאס ניצח רק באחד משבעת המפגשים האחרונים וגם הפעם לא מצא לו תשובה. אחרי שפספס שתי אפשרויות שבירה במשחקון הרביעי, הוא נשבר בעצמו בשביעי, החמיץ עוד אפשרויות שבירה מיד לאחר מכן ואז נשבר ל-6:3. התבנית הזו נמשכה גם במערכה השנייה, כשציציפאס הציל שלוש אפשרויות שבירה (7 מ-7 במשחק כולו) ואז שבר ל-3:5 וסגר עניין בנקודת האליפות הראשונה שלו.

סטפנוס ציציפאס טניסאי יווני. רויטרס
זכייה כפולה. סטפנוס ציציפאס חוגג/רויטרס
סטפנוס ציציפאס טניסאי יווני, זוכה טורניר דובאי לצד סגנו פליקס אוז'ה-עליאסים. רויטרס
ועם התואר לצד סגנו פליקס אוז'ה-עליאסים/רויטרס

אחרי זכייה אחת בטורניר גמר הסבב, שלושה תארי מאסטרס 1000 ושבעה תארי ATP 250, יש לו גם זכייה ראשונה בטורניר מסבב ה-ATP 500. הבונוס הכספי על הזכייה בדובאי: 605 אלף דולר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully