וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אחרי שנה וחצי: ניימאר חוזר לנבחרת, והוא לא השם המפתיע היחיד

דוריבאל פרסם את הסגל הרחב למשחקים של ברזיל מול קולומביה וארגנטינה במרץ, כולל שחקן סנטוס. גם אוסקר בפנים, לראשונה מ-2015

תקציר ה-1:1 בין ברזיל לאורוגוואי במוקדמות המונדיאל/ספורט1

ניימאר לאט לאט חוזר לכושר משחק, וכצפוי - גם הקאמבק לנבחרת ברזיל קרוב מתמיד. הערב (שישי) פרסם מאמן הסלסאו דוריבאל ג'וניור את הסגל הרחב למשחקים מול קולומביה וארגנטינה ב-20 וב-25 במרץ במסגרת מוקדמות גביע העולם, וכוכב סנטוס נכלל בו לראשונה אחרי קרוב לשנה וחצי.

הסגל הרחב מונה לא פחות מ-52 שחקנים, ובשבוע הקרוב הוא יקוצץ לכדי 18. ניימאר כאמור בפנים, וקרוב לוודאי שייכלל גם בסגל הסופי אחרי שהספיק לכבוש שני שערים ולבשל שלושה בשישה משחקים במדי סנטוס מאז הקאמבק המרגש.

שם נוסף שנכלל ברשימה באופן מפתיע למדי, הוא אוסקר. הקשר בן ה-33, אקס צ'לסי, מככב העונה במדי סאו פאולו וחוזר לסגל הסלסאו אחרי קרוב לעשור, מאז נובמבר 2015.

ניימאר במדי נבחרת ברזיל. Pedro Vilela, GettyImages
ושוב איתכם. ניימאר במדי הנבחרת/GettyImages, Pedro Vilela

בין היתר נמנים על הסגל גם אנטוני שמנסה להחיות את הקריירה בבטיס, אנדריק שמוכיח את עצמו בפירורי דקות בריאל מדריד, ראפיניה, רודריגו, ויניסיוס וגבריאל מרטינלי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully