וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עומרי גלזר חזר, הכוכב האדום שיפרה את המאזן הבלתי נתפס שלה

השוער הישראלי עמד בין הקורות ב-1:3 נגד ז'לזניצ'אר פאנצ'בו. האלופה עם 71 נקודות מ-75 אפשריות והפרש שערים 17:89

תיקתקנו, 25.2/ספורט1

דווקא אחרי שבתקשורת הסרבית טענו אתמול ש"בהחלט ייתכן שהמשחק נגד פ.ס.וו איינדהובן היה האחרון של עומרי גלזר בכוכב האדום", השוער הישראלי חזר לפעילות ושיחק הערב (רביעי) 90 דקות בניצחון 1:3 על ז'לזניצ'אר פאנצ'בו. זו הייתה ההופעה התשיעית של גלזר בכל המסגרות. הוא נעדר מוקדם יותר העונה בגלל פציעה.

גלזר לא שותף מאז אותו משחק נגד פ.ס.וו בליגת האלופות, ב-21 בינואר, אבל קיבל היום צ'אנס מהמאמן ולאדן מילוייביץ'. הוא ספג שער עצמי בדקה ה-12, אבל האלופה ביצעה מהפך בהמשך. הכוכב האדום מובילה את הטבלה בדרך הבטוחה לאליפות שמינית ברציפות. אחרי 25 מחזורים, יש לה 71 נקודות (23 ניצחונות, 2 תוצאות תיקו) והפרש שערים 17:89.

עוד במחזור ה-25 בליגה הסרבית: ביברס נאתכו פתח במשחק הבית של פרטיזן בלגרד שניצחה 0:2 את מלאדוסט לוצ'אני. הקשר הישראלי שיחק 73 דקות עד שהוחלף, פרטיזן עם 50 נקודות במקום השני בטבלה.

עומרי גלזר שוער הכוכב האדום בלגרד/GettyImages, Srdjan Stevanovic

נטע לביא שיחק 45 דקות בהפסד של גמבה אוסקה 2:0 לאוקיאמה במחזור השלישי בליגה היפנית. הקשר הישראלי נכנס בפתיחת המחצית השנייה, הקבוצה שלו עם ניצחון ושני הפסדים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully