וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אמיר מוזס נבחר כנציג לוועדה הטכנית של ענף האקרובטיקה באיגוד ההתעמלות העולמי

26.2.2025 / 10:06

מוזס, בעל ניסיון עשיר בענף ההתעמלות והאקרובטיקה, פועל מזה שנים רבות לקידום ופיתוח התחום הן בישראל והן בזירה הבינלאומית והוא אף כיהן במחזור האולימפי האחרון כחבר הוועדה הטכנית של ענף האקרובטיקה באיגוד ההתעמלות האירופי (UEG)

אמיר מוזס. נויה גינדס,
אמיר מוזס/נויה גינדס

אמיר מוזס, דמות מובילה בענף האקרובטיקה בישראל ובעולם, נבחר על ידי הוועד המנהל של איגוד ההתעמלות העולמי (FIG) לשמש כחבר בוועדה הטכנית של הענף.

מוזס, בעל ניסיון עשיר בענף ההתעמלות והאקרובטיקה, פועל מזה שנים רבות לקידום ופיתוח התחום הן בישראל והן בזירה הבינלאומית והוא אף כיהן במחזור האולימפי האחרון כחבר הוועדה הטכנית של ענף האקרובטיקה באיגוד ההתעמלות האירופי (UEG). היבחרו לתפקיד היוקרתי משקפת את ההכרה ביכולותיו המקצועיות ובתרומתו המשמעותית לענף.

כמאמן, הוביל מוזס את צוותים רבים להישגים משמעותיים בזירה הבינלאומית, כולל זכיות במדליות וייצוג מכובד באליפויות אירופה ואליפויות עולם. הצלחתם של המתעמלים תחת הדרכתו מעידה על תרומתו הרבה להתפתחות הענף ולהצבת ישראל על מפת האקרובטיקה העולמית.

הוועדה הטכנית של ענף האקרובטיקה באיגוד ההתעמלות העולמי אחראית על קביעת החוקים, הפיקוח על התחרויות הבינלאומיות וקידום הענף ברמה הגלובלית. מינויו של מוזס לתפקיד צפוי לחזק את מעמדה של ישראל בעולם ההתעמלות ולתרום להמשך פיתוח תחום האקרובטיקה.

איגוד ההתעמלות הישראלי מברך בחום את אמיר על המינוי היוקרתי ומאחל לו הצלחה רבה . אין לנו ספק שהוא ימשיך להביא לנו גאווה "כחול- לבן" גם מתוקף תפקיד זה.

  • עוד באותו נושא:
  • ספורט

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully