מכבי בני ריינה רשמה רגע מיוחד בהיסטוריה שלה כאשר העפילה לראשונה למעמד חצי גמר גביע המדינה. ריינה גברה אמש בחוץ 1:3 על מ.ס. אשדוד, והבטיחה את מקומה בין ארבע האחרונות במפעל הגביע, כשהיא רחוקה כעת 180 דקות בלבד מזכייה היסטורית בתואר.
"זה בהחלט רגע היסטורי ומרגש עבור מכבי בני ריינה הקטנה, שהעפילה רק לפני שלוש עונות לליגת העל," אמר גורם במועדון. "יש כאן שמחה גדולה, לצד התרגשות אמיתית להיות חלק ממעמד חצי גמר הגביע, שהוא אחד מרגעי השיא של הכדורגל הישראלי."
רגיל (6) 303
22:00

מנצ'סטר יונייטד

ניוקאסל
השדים האדומים מגיעים למשחק אחרי שני משחקים ללא ניצחון. כמו כן הם ללא ניצחון ביתי כבר יותר מחודשיים. גם ניוקאסל מתקשה העונה ובשל חוסר היציבות , תיקו אפשרי כאן.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 71
15:00

מכבי אחי נצרת

מכבי חיפה
מכבי חיפה לא בעונה טובה בליגה, מה שהופך את הגביע למטרה חשובה מבחינתה. היא לא יכולה לזלזל כאן ולכן, עם יכולת טובה, היא צפויה להביס פה במשחק שיסתיים עם ארבעה שערים לפחות
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב. האורחת לא תפסיד ב90 דקות
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק בית מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצוף ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה. שווה ללכת פה על רעננה שתעמוד בליין, כי היא גם אינה קבוצה שמובסת
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה מול איכות ההתקפה של הקבוצות הגדולות.
המאמן שרון מימר והצוות שלו קיבלו בסיום הרבה מחמאות על הניצחון, בעיקר בזכות העובדה שהצליחו לשמור על השחקנים עם רגליים על הקרקע, אחרי הניצחון נגד מכבי תל אביב בשבת, ולמרות התבוסה הביתית לאותה אשדוד לפני שבוע וחצי בליגה.
ריינה ממשיכה בשבוע חלומי מבחינתה, אחרי שגברה כאמור בשבת על האלופה בליגה. בעקבות צמד הניצחונות השבוע, חזרה גם התקווה שאולי ניתן להגיע לפלייאוף העליון, בתסריט שהוא די דמיוני, בשני מחזורי הליגה הקרובים שנותרו עד סיום הליגה הסדירה.
החל מהיום, יחלו ההכנות לקראת משחק הליגה הקרוב נגד עירוני טבריה, כאשר במועדון לא מתכוונים לוותר על הסיכוי הקלוש להגיע לפלייאוף. לכולם ברור כי קודם כל צריך לנצח את טבריה בשבת ואז להתפלל למעידה של מכבי נתניה במקביל.
החלוץ קייס גאנם, שהוחלף אמש בשל כאבים במפשעה, ייבדק היום לאבחון חומרת הפציעה, ונכון לעכשיו הוא בספק למשחק נגד טבריה.


