בבית"ר ירושלים מצפים כי בית הדין המשמעתי של ההתאחדות לכדורגל יפסוק לבני סכנין הפסד טכני לאחר שמשחק רבע גמר גביע המדינה בין הקבוצות, שהיה אמור להתקיים הערב (רביעי), בוטל.
תובע ההתאחדות עשוי לדרוש ניצחון טכני אך בית הדין יבחן את הדברים מהזווית של המאמצים שעשתה סכנין לגרום למשחק להתקיים. הקושי להתארגן בהתראה של 24 שעות לאיצטדיון בלומפילד הוא לגיטימי ובית הדין עשוי להתחשב, אך הכעס הגדול של ההתאחדות על סכנין הוא על כל העיכובים מאז קיבלה את המכתב וההבהרה כי אינה יכולה לשחק בעכו.
לסכנין יש תקדים בעניין, אותו משחק נגד מכבי חיפה לפני שנתיים בו לא הצליחה להתארגן עם כמות מאבטחים נדרשת והמשחק בוטל כמה שעות לפני פתיחתו, אז הקבוצה נענשה בהפסד טכני.
עדיין לא ברור אם בית"ר תהיה צד בדיון, אך במועדון היו רוצים להשמיע את כולם בנוגע לנזקים שנגרמו להם מהפארסה הזאת, גם ההכנות המקצועיות, הנסיון להכשיר שחקנים בלחץ, עוגמת הנפש של הקהל, בבית"ר הרגישו לאורך כל יום אתמול שסכנין לא מתאמצת ותשמח שהמשחק יידחה, על אף שניסו לסייע להם בכל דרך אפשרית, ואמרו: "אם סכנין הייתה עודה רבע מהמאמץ שאנחנו עשינו אתמול המשחק היה מתקיים".
בצד המקצועי, ירדן שועה וסילבה קאני ככל הנראה גם לא יהיו כשירים למכבי פתח תקוה ביום ראשון. במועדון לא ייקחו סיכון עם השניים עד להחלמה מלאה. ירין לוי עם 4 כרטיסים צהובים כאשר כרטיס צהוב יגרום להיעדרותו מהמשחק בטדי נגד הפועל באר שבע במחזור הבא.