לאחר הודעת ההתאחדות לכדורגל על ביטולו של רבע גמר גביע המדינה בין בני סכנין לבית"ר ירושלים, שעבר מעכו לחיפה ואז לבלומפילד, אך לא נמצאו מספיק מאבטחים כדי לאפשר את קיומו - דורשים בבית"ר לקבל ניצחון טכני. הירושלמים מבקשים להטיל את האחריות על בני סכנין, כשאם כך אכן יפעל תובע ההתאחדות, הם יעפילו אוטומטית לחצי הגמר עם ניצחון טכני.
בהודעת המועדון נכתב: "אנו מתנצלים בפני עשרות אלפי האוהדים שלנו שחיכו לחגיגת רבע גמר גביע המדינה ותכננו לצבוע את בלומפילד בצהוב-שחור. לאורך כל התקופה ניסינו לעזור בכל דרך על מנת שיתקיים משחק בשיחות ארוכות עם כל הגורמים, ונדמה שרצינו זאת יותר מאחרים. זה רגע לא פשוט לכדורגל הישראלי כשאירוע כל כך מפואר מבוטל עקב אי קיום חובות הקבוצה הביתית. אנו מחכים להכרעת בית הדין ומצפים לפסק דין שיגרום לכל קבוצה בעתיד להבין את המשמעות של ביטול משחק כזה.
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
יתרון (2) 272
21:45

לאציו

קליארי
(1+)
לאציו נמצאת בתקופה טובה, בעיקר יציבה הגנתית. האורחת עד כה לא מצליחה לייצר מומנטום חיובי, ומתקשה מאוד במשחקי החוץ. נגד לאציו זה לא ייראה שונה עבור קליארי
רגיל (3) 135
19:45

נאפולי

איינטרכט פרנקפורט
נאפולי בכושר נהדר ודומיננטית מאוד בבית, בעוד פרנקפורט במומנטום שלילי וההגנה שלה לא מוסיפה לה. נאפולי תשמור על הנקודות בבית
ההתאחדות לכדורגל העניקה מספר ארכות לבני סכנין במהלך היום כדי שתוכל להשיג את מספר המאבטחים הנדרש לקיום המשחק בבלומפילד, אבל בסופו של דבר הודיעה: "לאחר מאמצים אדירים שנמשכו זמן רב, לא נותרה ברירה אלא להודיע על ביטול משחק רבע גמר גביע המדינה בין בני סכנין לבית"ר ירושלים שהיה מיועד להיערך מחר. סוגיית המשחק תועבר לתובע ההתאחדות לכדורגל כדי שיבחן את אחריות הקבוצה המארחת לאי קיומו".


