לאחר הודעת ההתאחדות לכדורגל על ביטולו של רבע גמר גביע המדינה בין בני סכנין לבית"ר ירושלים, שעבר מעכו לחיפה ואז לבלומפילד, אך לא נמצאו מספיק מאבטחים כדי לאפשר את קיומו - דורשים בבית"ר לקבל ניצחון טכני. הירושלמים מבקשים להטיל את האחריות על בני סכנין, כשאם כך אכן יפעל תובע ההתאחדות, הם יעפילו אוטומטית לחצי הגמר עם ניצחון טכני.
בהודעת המועדון נכתב: "אנו מתנצלים בפני עשרות אלפי האוהדים שלנו שחיכו לחגיגת רבע גמר גביע המדינה ותכננו לצבוע את בלומפילד בצהוב-שחור. לאורך כל התקופה ניסינו לעזור בכל דרך על מנת שיתקיים משחק בשיחות ארוכות עם כל הגורמים, ונדמה שרצינו זאת יותר מאחרים. זה רגע לא פשוט לכדורגל הישראלי כשאירוע כל כך מפואר מבוטל עקב אי קיום חובות הקבוצה הביתית. אנו מחכים להכרעת בית הדין ומצפים לפסק דין שיגרום לכל קבוצה בעתיד להבין את המשמעות של ביטול משחק כזה.
רגיל (4) 156
14:30

בורקינה פאסו

גינאה המשוונית
בורקינה פאסו מגיעה כפייבוריטית ברורה בזכות סגל מוכשר שכולל שחקנים מובילים באירופה והיסטוריה של הצלחות בטורניר. גינאה המשוונית היא נבחרת עיקשת שידועה ביכולתה להפתיע את הגדולות.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(2+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(3+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
יתרון (4) 322
20:55

הפועל ירושלים

אליצור נתניה
(15+)
הפועל ירושלים מגיעה אחרי שני הפסדים לא נעימים להרצליה ובאר שבע בחוץ. נתניה לא מספיק טובה, פשוט כך. אין לירושלים את הפריבילגיה לזלזל במשחק הזה במצבה הנוכחי, והיא תביס את האורחת החלשה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
ההתאחדות לכדורגל העניקה מספר ארכות לבני סכנין במהלך היום כדי שתוכל להשיג את מספר המאבטחים הנדרש לקיום המשחק בבלומפילד, אבל בסופו של דבר הודיעה: "לאחר מאמצים אדירים שנמשכו זמן רב, לא נותרה ברירה אלא להודיע על ביטול משחק רבע גמר גביע המדינה בין בני סכנין לבית"ר ירושלים שהיה מיועד להיערך מחר. סוגיית המשחק תועבר לתובע ההתאחדות לכדורגל כדי שיבחן את אחריות הקבוצה המארחת לאי קיומו".


