תובע ההתאחדות לכדורגל, עו"ד גלעד ברגמן, החליט להשתמש בסמכותו לענישה קצובה ופסק הרחקה אוטומטית משני משחקים לשחקן הפועל באר שבע, אליאל פרץ. הקשר הורחק בשלב מוקדם של המשחק נגד מכבי נתניה באדום ישיר וביציעה מהמגרש, סינן לעבר השופט הרביעי "תתביישו, יא חלשים. אין לכם מושג".
התובע ברגמן החליט שבעקבות הדברים הללו, פרץ יורחק ממשחק נוסף - מעבר להרחקה האוטומטית בגין הכרטיס האדום. המשמעות היא שהקשר יפספס גם את משחק הליגה נגד מכבי חיפה ביום שני, בנוסף למשחק הגביע מחרתיים.
לזכותו של פרץ עומדת אפשרות להגיש בקשה להישפט, אבל לא ברור אם יגיש כזו.
ממשחק הגביע ייעדרו שני המורחקים הנוספים של הפועל באר שבע מהמשחק הסוער בנתניה; הבלם מיגל ויטור והמאמן רן קוז'וך, שיישב ביציע.
יתרון (6) 36
13:15

הפועל חולון

מכבי רמת גן
(7+)
חולון נראתה לא טוב מול גליל עליון למרות הניצחון, כשהיא עדיין זוכרת את התבוסה למכבי. רמת גן אחרי ניצחון מרשים על נס ציונה, ורוצה להמשיך במומנטום. יהיה לה קשה לנצח, אבל הליין גבוה מדי
רגיל (6) 64
15:00

מ.ס. כפר קאסם

עירוני מודיעין
המארחת מגיעה עם הרבה ביטחון אחרי ניצחון חשוב בחוץ על הפועל ר"ג. האורחת היא אחת מקבוצות החוץ החלשות בליגה. כפר קאסם תדע לשמור על המומנטום ולנצח גם כאן
מעבר לעניין אליאל פרץ, תובע ההתאחדות החליט להעמיד את מכבי נתניה לדין משמעתי בגין התפרצות לשדה המשחק והתפרעות אוהדים, ואת הפועל באר שבע בגין התפרצות לשדה המשחק, קריאות גזעניות ו/או פוגעניות, פגיעה על ידי אוהדים והתפרעות אוהדים.


