וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ירדן ביבס על מחוות בני יהודה: "ריגש אותי, קיבלתי צמרמורת"

עודכן לאחרונה: 24.2.2025 / 22:13

הזהובים עלו לכר הדשא עם ציור פניהם של שירי, אריאל וכפיר על מדי המשחק. ירדן: "לא רואה את זה כמובן מאליו, תודה רבה"

תיקתקנו, 24.2/ספורט1

בני יהודה ערכה הערב (שני) מחווה מרגשת מאוד למשפחת ביבס, כאשר הקבוצה ששיחקה הערב נגד הפועל ניר רמת השרון במסגרת המחזור ה-25 בליגה הלאומית, עלתה לכר הדשא עם חולצה מיוחדת בצבע כתום, ללא שום ספונסר או פרסומת, ועליה החולצה צויר לוגו מיוחד שהוקדש לירדן ששב משבי החמאס.

בחזית החולצה הופיע ציור מדהים, מרגש ומצמרר, של פניהם של שירי ביבס, אריאל וכפיר ביבס ז"ל שנחטפו מביתם ונרצחו בשבי החמאס. "אני רוצה להודות לכם על המחווה שעשיתם בשביל משפחתי ולמעני", אמר ירדן ביבס. "אני לא רואה את זה כמובן מאליו. אני מעריך את זה מאוד, זה ריגש אותי. אני לא חושב שאני יכול להסביר כמה אני רואה את זה ומקבל צמרמורת! תודה רבה על כל התמיכה".

שחקני בני יהודה עם מחווה למשפחת ביבס. האתר הרשמי של בני יהודה, אתר רשמי
שחקני בני יהודה עם מחווה למשפחת ביבס/אתר רשמי, האתר הרשמי של בני יהודה
חולצת בני יהודה עם מחווה למשפחת ביבס. האתר הרשמי של בני יהודה, אתר רשמי
חולצת בני יהודה עם מחווה למשפחת ביבס/אתר רשמי, האתר הרשמי של בני יהודה
חולצת בני יהודה עם מחווה למשפחת ביבס. האתר הרשמי של בני יהודה, אתר רשמי
חולצת בני יהודה עם מחווה למשפחת ביבס/אתר רשמי, האתר הרשמי של בני יהודה
שחקני בני יהודה עם מחווה למשפחת ביבס. האתר הרשמי של בני יהודה, אתר רשמי
שחקני בני יהודה עם מחווה למשפחת ביבס/אתר רשמי, האתר הרשמי של בני יהודה

הזהובים מסרו: "מועדון בני יהודה מודה לשותפינו העסקיים - קבוצת נתנאל, הושיאר, TASSA, שיבולת השרון ומעדני הטלה - שנרתמו מיד והסכימו לוותר על מקומם על החולצה במשחק זה, מתוך כבוד והוקרה להנצחת משפחת ביבס ז"ל. בני יהודה היא הקבוצה הכתומה של מדינת ישראל. הצבע שלנו מסמל קהילה, מחויבות ומשפחתיות וכשהעולם כולו נחשף לשיערם הג'ינג'י של אריאל וכפיר ז"ל, החיבור היה מיידי.

"הערב הצבע הכתום מקבל משמעות עמוקה עוד יותר, לא רק הזהות שלנו, אלא גם הדרך שלנו לזכור, לכבד ולהנציח. כמועדון עם נשמה ולב ענק, החלטנו להנציח את שמם של אריאל וכפיר בדרך שתישאר לדורות. ביוזמתו של אלירן עובד, קבוצת טרום א' של בני יהודה תיקרא מעתה "בני יהודה - כפיר ביבס תל אביב", וקבוצת ילדים ג' תיקרא "בני יהודה - אריאל ביבס תל אביב". משפחת בני יהודה תל אביב מחבקת את משפחת ביבס ומבטיחה: הצבע הכתום תמיד יזכור, תמיד יזעק, ותמיד יכבד את זכרם של הנספים. מכאן, אנו שולחים חיזוקים ותפילות לירדן ולכל משפחת ביבס-זילברמן. יהי זכרם ברוך".

  • עוד באותו נושא:
  • בני יהודה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    2
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully