וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חצי גמר כחול-לבן: יום מוצלח לישראליות באליפות הסבב העולמי

אלכסנדרה דנשינה וירדן נשר (49 ק"ג) עברו בצורה מרשימה את שני השלבים הראשונים בתחרות בסרביה, וצברו ניקוד יקר לקראת אליפות העולם באוקטובר. אריאל ויגדור (53 ק"ג) הודחה בשמינית הגמר

תיקתקנו, 23.2/ספורט1

אלכסנדרה דנשינה וירדן נשר פתחו בסערה היום (ראשון) את עונת התחרויות הבינלאומיות בטאקוונדו, עם ניצחונות מרשימים בשמינית הגמר וברבע הגמר של אליפות הסבב העולמי הראשונה ל-2025, הנערכת בסרביה. השתיים, שמתחרות בקטגוריית המשקל 49 ק"ג, תיפגשנה בחצי גמר כחול-לבן וייאבקו על המקום בשלב האחרון.

את שמינית הגמר פתחה דנשינה מול יריבה מקרואטיה, אותה ניצחה בקלילות 0:2, בשמינית הגמר כבר עלתה מולה יריבה קשוחה יותר מאיטליה, עליה גברה בסיבוב השלישי ועלתה לחצי גמר התחרות.

נשר גם היא הרשימה בשמינית הגמר, עם ניצחון 0:2 משכנע על יריבה מפינלנד, וברבע הגמר ניצחה יריבה מיוון בתוצאה זהה.

מוקדם יותר התחרתה אריאל ויגדור (53 ק"ג), שהפסידה בשמינית הגמר למתחרה מקרואטיה וסיימה את התחרות במקום התשיעי.

ירדן נשר, לוחמת טאקוונדו. ירון וינברג, איגוד הטאקוונדו בישראל, אתר רשמי
ירדן נשר תהיה בצד אחד של חצי הגמר הכחול-לבן/אתר רשמי, ירון וינברג, איגוד הטאקוונדו בישראל
אריאל ויגדור, לוחמת טאקוונדו. ירון וינברג, איגוד הטאקוונדו בישראל, אתר רשמי
אריאל ויגדור הודחה בשמינית הגמר/אתר רשמי, ירון וינברג, איגוד הטאקוונדו בישראל

מדובר באליפות הסבב העולמי הראשונה של הספורטאיות בעונת התחרויות 2025, והיא חשובה לצבירת הניקוד בדירוג העולמי לקראת אליפות העולם שתתקיים באוקטובר בסין. את הלוחמות מדריך המאמן הלאומי יחיעם שרעבי.

  • עוד באותו נושא:
  • טאקוונדו

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully