באנגליה נטען אמש (שישי) כי אברטון הצטרפה למירוץ אחר מנור סולומון, וגם לידס עצמה יודעת שאם הכוכב הישראלי ימשיך בכושרו הנוכחי - יהיה לה לא פשוט כלל לרכוש אותו מטוטנהאם עם תום תקופת ההשאלה.
עם זאת, לפי העיתונאי ג'יימס מרשמנט מ"טים טוק", "לידס מאמינה שתצליח לרכוש אותו. בעוד לקח לו זמן למצוא את דרכו, כעת הוא אחד השמות הראשונים בהרכב. שני דברים צריכים לקרות כדי שהוא יימכר מטוטנהאם ללידס: קודם כל, צריך להעפיל לפרמיירליג. דבר שני, צריך לסכם עם טוטנהאם על דמי העברה ולקוות שמערכת היחסים הטובה בין הקבוצות תגרום לכך שהספרס לא ינקבו במחיר מוגזם".
כרגע, טען מרשמנט, "לידס יכולה להרגיש בטוחה בסיכוייה להשיג את סולומון, אם תבטיח העפלה". בחשבון ה-X שלו צייץ העיתונאי: "להשאיר את מנור בעונה הבאה הופך במהרה להיות חובה עבור לידס".
בינתיים עדכן מאמן לידס דניאל פארקה שסולומון שנפצע במשחק הקודם מול סנדרלנד, בספק למשחק העונה מול שפילד יונייטד. אם לא יצליח להתאמן היום או מחר, לא ייכלל בסגל.