וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נוביצקי: "לא האמנתי על הטרייד של לוקה, הוא לא ראה את זה מגיע"

שחקן העבר האגדי התייחס לראשונה לעסקה המסעירה, ולהחלטה שלו להתייצב למשחק הבית הראשון של הסלובני: "הוא הרגיש רע והזמין אותי. תמיד אתמוך בו"

לוקה דונצ'יץ' נוחת בלוס אנג'לס אחרי המעבר ללייקרס/מתוך האתר הרשמי של הלייקרס

אף שהוא עדיין משמש בתפקיד רשמי בדאלאס, כיועץ, דירק נוביצקי דאג לעמוד לצד לוקה דונצ'יץ' אחרי הטרייד המסעיר ללוס אנג'לס. הסמל הגדול בתולדות המאבס הופיע למשחק הבית הראשון של הסלובני ב-LA, והלילה (בין שישי לשבת) הוא גם התייחס לראשונה לאחת העסקאות הדרמטיות בתולדות ה-NBA.

"לוקה הזמין אותי למשחק. הוא הרגיש רע, אז הגעתי", סיפר. "שיחקנו יחד בעונה האחרונה שלי, התקרבנו והייתי מעין מנטור בשבילו. ניסיתי לעזור לו כמה שאפשר בשנים האחרונות. הוא ילד טוב, הרגשתי שאני צריך להיות שם ולתמוך בו. התאכזבתי בשבילו, הוא מן הסתם לא ראה את זה מגיע".

לוקה דונצ'יץ' עם דירק נוביצקי ב-2022. Christian Petersen, GettyImages
לוקה דונצ'יץ' עם דירק נוביצקי ב-2022/GettyImages, Christian Petersen

שחקן העבר הגרמני בילה את כל הקריירה שלו בדאלאס - כפי שרבים אולי קיוו שיהיה המקרה עם דונצ'יץ'. השניים שיתפו פעולה בעונתו האחרונה של נוביצקי והראשונה של לוקה בליגה הטובה בעולם. נוביצקי הוסיף והודה ש"כשראיתי את החדשות על הטרייד, הייתי בקצה השני של העולם, במלדיבים. עמדנו ללכת לארוחת צהריים והטלפון שלי פשוט התפוצץ מהודעות. לא האמנתי למה שקרה. החלפתי קצת הודעות עם לוקה. זה היה סוריאליסטי לראות אותו במדי הלייקרס. אף פעם לא אהיה אוהד לייקרס, אבל תמיד אתמוך בלוקה".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully