וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"אצילי ייתן את המספרים, אבל שועה הוא הברומטר של בית"ר"

עודכן לאחרונה: 21.2.2025 / 8:49

מישל דיין ניתח ברדיו 103FM את הדרבי הירושלמי המסקרן: "לבית"ר יש בעיות עם קבוצות בסדר הגודל הזה". וגם: החילוף של אלמוג | האזינו

תקציר: הפועל חיפה - בית"ר ירושלים 2:3/ספורט1

הסמל הגדול של הפועל ירושלים מישל דיין התארח בתכנית הספורט של רדיו 103FM ודיבר לקראת הדרבי המסקרן מול בית"ר היום (שישי, 13:30).

"בית"ר ירושלים עושה עונה טובה, אבל היא הוכיחה שיש לה בעיה מול קבוצות בסדר גודל כזה ועם שיטת משחק כזאת - קבוצות שמתכווצות ומשחקות על מעברים", אמר דיין. "זה לא עבד לה מול אשדוד, חדרה, טבריה, ריינה וסכנין. יש לה בעיה עם הדבר הזה וזה מלווה אותה בלא מעט משחקים".

על הסגל הצהוב אמר דיין: "עומר אצילי זו רכישה גדולה מאוד, אבל ירדן שועה זה הברומטר, המנהיג, ההכל של בית"ר ירושלים. עומר ייתן את המספרים שלו, אבל כרגע מי שמניע את בית"ר זה שועה. ראינו מה קרה מול הפועל חיפה. בית"ר מאוד מוכשרת בחלק הקדמי, אחת הטובות בארץ, אבל הרבה שחקנים שם לא יודעים להרוויח את הכדור כשהם מאבדים אותו - לא מיכה, לא שועה, לא אצילי, בטח שלא ג'ורג'. זו בעיה".

דיין הוסיף וניתח: "הפועל ירושלים באה הרבה יותר רגועה. אני לא חושב שהיא תיאבק על הירידה. זיו אריה מאמן טוב, מבחינה מקצועית הוא בדרך הנכונה, אבל מה שהוא עשה בסמי עופר ב-2:0 (החילוף של אילון אלמוג) אצלי לא עובר. אתם רואים את המנהיגות של גיא בדש, את היכולת האישית, יש לו את זה.

"אם הפועל ירושלים תבוא בגישה של לנצח את המשחק, היא תנצח. היא צריכה לשחק עם סבלנות, לא להתבצר בתוך ה-20 של זמיר, ממש לא. לעשות לחץ בשליש המרכזי ומשם לצאת עם השחקנים המהירים והיכולת האישית".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully