וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שישה זרים דומיננטיים: כזה לא היה הרבה זמן במכבי תל אביב

19.2.2025 / 9:00

פטאצ'י לוהט, סטואיץ' באנקר, סלוגה וסיסוקו מתקדמים וגם אדו מראה סימני חיים. לפני ההזדמנות הנדירה להלחיץ את באר שבע, האלופה מרוצה מהתפוקה של הזרים, ובונה על אסנטה להרכב

תקציר ליגת העל: מכבי תל אביב - בני סכנין 1:3/ספורט1

אחרי כמה מחזורים בהם שיחקה אחרי הפועל באר שבע, תעלה מכבי תל אביב בשבת למשחק מול בני ריינה לפני יריבתה לאליפות, שתשחק מיד אחריה מול מכבי נתניה. "זה לא היה קל כל פעם לשחק בידיעה שבאר שבע ניצחה ואתה חייב לנצח. השבת אנחנו משחקים לפניהם, אבל צריך לזכור שזו ריינה שרק לפני חודש הדיחה אותנו מהגביע", אומרים בקבוצה.

במידה שמכבי תל אביב תנצח את בני ריינה, היא תעפיל ולו זמנית למקום הראשון ובכך תוכל, כאמור, להלחיץ את יריבתה שיוצאת למשחק חוץ קשה מול הקבוצה החמה בליגה.

ווסלי פטאצ'י שחקן מכבי תל אביב. אודי ציטיאט
חלק ממגמה מעודדת. פטאצ'י/אודי ציטיאט

מכבי תל אביב תחסר את עידן נחמיאס המורחק ונראה כי טייריס אסנטה ייכנס להרכב. ההולנדי נכנס במשחק מול בני סכנין בחילוף במקום הנרי אדו ובמכבי תל אביב לא זוכרים מתי הייתה להם תקופה בה כל הזרים שלהם היו דומיננטיים.

סימון סלוגה הפך לשוער הראשון, טייריס אסנטה בכושר טוב, נמניה סטואיץ' הבלם המוביל, איסוף סיסוקו מתקדם ומועדף לא פעם על פני יוריס ואן אובריים, ווסלי פטאצ'י השחקן הכי לוהט של האלופה וכאמור אפילו הנרי אדו פתח במשחק האחרון, ואלמלא ההרחקה של נחמיאס והצורך בשינוי טקטי, היה ודאי מסיים את המשחק אחרי שהציג יכולת טובה.

מכבי תל אביב נכנסת לשלבים המכריעים של העונה כשהיא מקבלת תרומה משישה זרים, אלמנט שלא היה כמוהו במשך הרבה זמן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully