שגיב יחזקאל שרד רק כמה חודשים באנטליאספור, אבל העסקה שהנחיתה אותו בקבוצה כמו גם העזיבה המתוקשרת שלו, משפיעים על הקבוצה עד עצם היום הזה. הבוקר (שלישי) דווח בעיתונות הטורקית כי אנטליאספור, שעדיין סוחבת חובות כלפי יחזקאל עצמו, עומדת בפני תביעה נוספת - הפעם מצד הפועל באר שבע.
נגד אנטליאספור מתנהלים כעת שבעה תיקים שונים באופ"א, והחובות שלה הולכים ותופחים. כזכור, היא עדיין סוחבת איסור העברות בעקבות עיכוב בתשלומים מהעבר, וכעת ממשיכה להסתבך.
על פי הדיווחים בטורקיה, באר שבע פנתה לאופ"א בדרישה להאריך את איסור ההעברות של אנטליאספור שעוד לא שילמה לה כמחצית מהסכום תמורת יחזקאל, שנמכר בספטמבר 2023 תמורת 800 אלף יורו.
הסכום היה אמור להתקבל בארבע פעימות, בפועל קיבלה הפועל באר שבע מהטורקים רק שני תשלומים - כל זה, כאמור, אחרי שכבר חויבה לשלם ליחזקאל עצמו כ-100 אלף יורו כפיצוי על עוגמת הנפש שנגרמה לו כתוצאה משחרורו מהמועדון ללא כל הודעה מוקדמת.
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
איסור ההעברות שהושת על הקבוצה בשנה שעברה, היה שלב ראשון במסגרת צעדי הענישה. כעת נראה שהטורקים רחוקים מלהסדיר את החובות, מה שעלול לגרור עונשים חמורים יותר - תחילה הורדת נקודות ובהמשך הורדת ליגה.
כזכור, שחקן ישראלי נוסף שהגיע לקבוצה עם יחזקאל, רמזי ספורי, נשאר בקבוצה עד היום. אחרי 23 מחזורים, אנטליאספור מדורגת במקום ה-13 בליגה הטורקית, שש נקודות מעל הקו האדום.