שגיב יחזקאל שרד רק כמה חודשים באנטליאספור, אבל העסקה שהנחיתה אותו בקבוצה כמו גם העזיבה המתוקשרת שלו, משפיעים על הקבוצה עד עצם היום הזה. הבוקר (שלישי) דווח בעיתונות הטורקית כי אנטליאספור, שעדיין סוחבת חובות כלפי יחזקאל עצמו, עומדת בפני תביעה נוספת - הפעם מצד הפועל באר שבע.
נגד אנטליאספור מתנהלים כעת שבעה תיקים שונים באופ"א, והחובות שלה הולכים ותופחים. כזכור, היא עדיין סוחבת איסור העברות בעקבות עיכוב בתשלומים מהעבר, וכעת ממשיכה להסתבך.
על פי הדיווחים בטורקיה, באר שבע פנתה לאופ"א בדרישה להאריך את איסור ההעברות של אנטליאספור שעוד לא שילמה לה כמחצית מהסכום תמורת יחזקאל, שנמכר בספטמבר 2023 תמורת 800 אלף יורו.
הסכום היה אמור להתקבל בארבע פעימות, בפועל קיבלה הפועל באר שבע מהטורקים רק שני תשלומים - כל זה, כאמור, אחרי שכבר חויבה לשלם ליחזקאל עצמו כ-100 אלף יורו כפיצוי על עוגמת הנפש שנגרמה לו כתוצאה משחרורו מהמועדון ללא כל הודעה מוקדמת.
איסור ההעברות שהושת על הקבוצה בשנה שעברה, היה שלב ראשון במסגרת צעדי הענישה. כעת נראה שהטורקים רחוקים מלהסדיר את החובות, מה שעלול לגרור עונשים חמורים יותר - תחילה הורדת נקודות ובהמשך הורדת ליגה.
כזכור, שחקן ישראלי נוסף שהגיע לקבוצה עם יחזקאל, רמזי ספורי, נשאר בקבוצה עד היום. אחרי 23 מחזורים, אנטליאספור מדורגת במקום ה-13 בליגה הטורקית, שש נקודות מעל הקו האדום.