וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טעות דגימה: הפועל תל אביב הביסה 74:94 את גלבוע/גליל

האדומים נאלצו לשחק עם ארבעה זרים בלבד אחרי הטעות ברישום של מרכוס פוסטר, ובמשך שלושה רבעים התקשו מול הצפונים, עד שברבע האחרון ברחו בריצת 3:17 ורשמו ניצחון שישי ברציפות. בלייקני (24 נק' ו-6 ריב') בלט אצל איטודיס, גם הישראלים חגגו

דאבל דריבל: הפועל תל אביב/אולפן וואלה

זה לא הלך בקלות ואולי אפילו הייתה הזדמנות לגלבוע/גליל לעשות יותר במשחק הזה, אבל בסופו של דבר הפועל תל אביב ברחבה ברבע האחרון, ניצחה אותה הערב (רביעי) 74:94 עם ניצחון שישי ברציפות ושמירה על הפער בפסגת הטבלה.

האדומים הגיעו למשחק מול 2,460 צופים ביד אליהו, עם ארבעה זרים בלבד בעקבות הטעות ברישום של מרכוס פוסטר ועלו ליתרון דו ספרתי מוקדם בזכות אנטוניו בלייקני (24 נק' ו-6 ריב') וברונו קאבוקלו (11 נק' ו-6 ריב'). ישמעאל אל אמין (16 נק') השאיר את האורחים בתמונה עם 22:27 בסוף הרבע הראשון. גיל בני (7 נק') ובן מור (15 נק') הצטרפו לרשימת הקלעים של גלבוע/גליל, כשההפרש נמחק כמעט כולו, עד שצמד הישראלים והקפטנים של נבחרת ישראל - בר טימור (12 נק') ותומר גינת (10 נק' ו-6 ריב') העלו הילוך והורידו את הפועל תל אביב ביתרון 37:46 למחצית. המומנטום השתנה רק בפתיחת הרבע האחרון כשבמצב של 57:70 להפועל תל אביב, עוז בלייזר (8 נק') ונועם יעקב (9 נק' ו-6 אס') התעוררו ויצרו בריחה עם ריצת 3:17 וניצחון ענק.

ברונו קאבוקלו, הפועל תל אביב. דני מרון
האדומים הסתדרו עם ארבעה זרים. ברונו קאבוקלו/דני מרון

סטטיסטיקה:

קלעו להפועל תל אביב: אנטוניו בלייקני (6 ריב') 24, בר טימור 12, ברונו קאבוקלו (6 ריב') 11, איש וויינרייט ותומר גינת (6 ריב') 10 כ"א, עוז בלייזר ונועם יעקב (6 אס') 8 כ"א, גיא פלטין 7, מירון רוינה (5 ריב') ויונתן רבינוביץ' 2 כ"א. ג'ו רגלנד שותף ולא קלע.

קלעו לגלבוע/גליל: ישמעאל אל אמין 16, בן מור 15, אלייז'ה צ'יילדס 10, גור לביא 8, פול סקראגס וגיל בני 7 כ"א, ניב משגב (7 אס') 5, רועי נציה 3, ג'וש אלדריץ' 2, לוטן אמסלם 1. ניב אבידן ונבו זומרפלד שותפו ולא קלעו.

sheen-shitof

עוד בוואלה

פיטרו חוגגת יום הולדת עגול ואתם נהנים ממבצע של פעם ב-60 שנה

בשיתוף פיטרו

מאמן הפועל תל אביב דימיטריס איטודיס. האתר הרשמי של הפועל תל אביב, אתר רשמי
יכול להיות מרוצה. איטודיס/אתר רשמי, האתר הרשמי של הפועל תל אביב

מהלך המשחק

רבע 1

הפועל תל אביב עלתה בחמישייה עם ג'ו רגלנד, אנטוניו בלייקני, איש וויינרייט, תומר גינת וברונו קאבוקלו. גלבוע/גליל עם פול סקראגס, גור לביא, ישמעאל אל אמין, בן מור וניב משגב. גינת היה עם סל הראשון הערב, ובצד השני מור ואל אמין הפכו וקבעו יתרון ראשון לאורחת. מהלך גדול של בלייקני עם שלשה ועבירה וחדירה עד הטבעת של וויינרייט העלו את האדומים ל-6:12, כשנקודות אפילו ממירון רוינה המשיכו ריצת 0:9 אדומה וסל של נועם יעקב קבע יתרון דו ספרתי. אלייז'ה צ'יילדס דייק מחוץ לשלוש ועצר את הריצה, כשאקס האדומים גיל בני קלע גם חוץ מחוץ לקשת ושמר על גלבוע/גליל עם 100% מהשלוש, והאורחת חתכה בחצי את ההפרש עם 22:27 למארחת.

מאמן הפועל תל אביב דימיטריס איטודיס לצד אנטוניו בלייקני. דני מרון
הוביל את האדומים ברבע הראשון. בלייקני לצד איטודיס/דני מרון

רבע 2

בר טימור עוד הספיק להחזיר את הצבע ללחיים בספסל האדום, אבל בצד השני רועי נציה עם שלשה וצ'יילדס כבר הורידו ל-3 בלבד. ריצה של האורחת נעצרה על 2:9 עם עוד נקודות של הקפטן האדום, כשגינת הצטרף לחברו והעלה הילוך ליתרון 8 של הפועל תל אביב. היכולת הנהדרת של הצמד גינת את טימור המשיך כשהיתרון הדו ספרתי שב למארחת. בן מור צמצם מהקו והחזיר את ההפרש לחד ספרתי. טימור החטיא זריקה מחוץ לקשת על הבאזר והמארחת ביתרון 37:46 בירידה למחצית.

שחקן הפועל תל אביב בר טימור. לירון מולדובן
הישראלים משתלים לשמור על היתרון האדום. בר טימור/לירון מולדובן

רבע 3

וויינרייט ובלייקני שמרו על יתרון דו ספרתי בפתיחת הרבע השלישי, בעוד קאבוקלו ששב מהספסל אחרי בעיית עבירות, דייק מקו העונשין וקבע 42:53 אדום. בלייקני וגינת כבר הגיעו לדו ספרתי, כשבצד השני בן מור הגיע לאותו נתון וצמצם את ההפרש שהגיע כבר בשיא ל-15. הדקות הטובות של האורחת נעצרו עם שלשה אדירה של טימור מרחוק ופסק זמן של שרון אברהמי. סקראגס וניב משגב חזרו טוב מפסק הזמן והחזירו את ההפרש לחד ספרתי, עד שוויינרייט התעורר ועם שלשה חשובה הגיע גם הוא לדו ספרתי. גם עוז בלייזר עלה מהספסל וסייעעם סל מחוץ לקשת עם 57:70 לקראת כניסה לרבע האחרון.

שחקן הפועל תל אביב תומר גינת עם גיא פלטין. לירון מולדובן
ניצחון שישי ברציפות. גינת ופלטין/לירון מולדובן

רבע 4

האדומים יצאו בסערה לרבע הרביעי עם ריצה אדירה בהובלת נועם יעקב שסידר קליעות לבלייזר ובלייקני וגלבוע/גליל מהר קראה לפסק זמן לעצור את הדהירה. בלייזר הוסיף גם סל ועבירה בדקות מצוינות שלו, כשגם פלטין דייק מהשלוש והיתרון חצה את רף 20 הנקודות. הריצה נעצרה על 3:17 עם נקודות חשובות של סקראגס שעצר את התבוסה, ובצד השני יעקב המשיך לככב עם סל יפה. גם יונתן רבינוביץ' עלה לדקות נדירות מהספסל וקלע מהקו בניצחון 74:94 של הפועל תל אביב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully