במכבי תל אביב עוקבים מקרוב אחר ההתפתחות של אורי עזו במ.ס. אשדוד, מרוצים מהדקות שהוא מקבל ומהיכולת שהוא מציג שכוללת שערים לצד פעולות התקפיות והגנתיות חיוביות, ובקבוצה בטוחים, במיוחד הבוקר (שני), שהם עשו מהלך נכון שהם השאילו אותו לחצי עונה לקבוצה שנאבקת על הישארות בליגת העל.
דווקא בבוקר שאחרי המשחק הטוב אתמול של הנרי אדו, ובטח כאשר ווסלי פטאצ'י, עוד שחקן כנף, עשה ערב מצוין, במכבי תל אביב משוכנעים שזו הייתה החלטה נכונה להשאיל את עזו ולא להשאיר אותו עד סוף העונה בקרית שלום - שבה היה נאלץ להיאבק עד סוף העונה על דקות משחק ולנסות להתקדם באמצעות אימונים.
יתרון (1) 30
13:30

מילאן

ורונה
(1+)
הנה סקירה קצרה והערכות למשחקי הסרייה א' שייערכו ביום ראשון, ה-28 בדצמבר 2025: מילאן - ורונה הרוסונרי מארחים בסן סירו ומחפשים להישאר במרוץ לאליפות מול קבוצה שבדרך כלל מתקשה מאוד במשחקי חוץ . פערי האיכות בקישור ובהתקפה של מילאן צפויים להפוך את זה למשחק חד-צדדי.
רגיל (1) 131
16:00

סנדרלנד

לידס
סנדרלנד עדיין ללא הפסד ביתי העונה, בעוד לידס ניצחה רק פעם אחת בחוץ עד כה. סנדרלנד יותר יציבה בבית, ובסך הכל בכושר לא רע במשחקים האחרונים ותנצח כאן
רגיל (1) 189
18:30

קריסטל פאלאס

טוטנהאם
ם טוטנהאם מגיעה כשהיא בתקופה התקפית מצוינת, אך עדיין סובלת מחוסר יציבות בהגנה שמאפיין אותה . קריסטל פאלאס נחשבת ליריבה קשה ומציקה.
רגיל (1) 264
20:00

בראגה

בנפיקה
בנפיקה עדיין לא הפסידה בליגה העונה אבל היא רחוקה שמונה נקודות מפורטו שמובילה את הטבלה. בראגה בעונה לא רעה, אבל בנפיקה פשוט קבוצה טובה יותר שיודעת שהעונה כל איבוד נקודות יהיה יותר מדי משמעותי להמשך הדרך. ניצחון לאורחת
"זה היה הכי קל להשאיר את אורי עזו במכבי", אומרים גורמים במכבי תל אביב, "זו הרי ההחלטה הכי קלה ופשוטה, להשאיר שחקן שהמשכורת שלו אפילו לא גבוהה, כך שאין מה להפסיד בהיבט הזה. אבל מועדון כמו מכבי תל אביב במיוחד צריך לראות את התמונה הכוללת ולהסתכל מעבר לפינה, אל העונה הבאה ואל העונות אחרי.
"לאורי עזו יש חוזה לעוד ארבע שנים במכבי תל אביב, הוא שחקן העתיד של המועדון, ואחרי ההשאלה הזו לאשדוד נקבל שחקן מוכן למאבק על מקום בהרכב בעונה הבאה. שחקן כנף שהשתפשף חצי עונה בלאומית וחצי עונה בליגת העל, קיבל את הדקות שהוא צריך בהרכב פותח של קבוצות על מנת לחזור ולהיות שחקן לגיטימי בהרכב של מכבי תל אביב. זו הדרך, וכך מועדון צריך להתנהל - לקחת החלטות מורכבות, שאולי הן לא פופולריות, אבל בעתיד זו החלטה שתשתלם למכבי תל אביב".
במקביל במכבי תל אביב מאמינים שהעובדה שהשאילו למ.ס. אשדוד את אורי עזו פתחה פתח ליחסים טובים הרבה יותר בין הצהובים לבין ג'קי בן זקן, ואם חמודי כנעאן לא יעבור לחו"ל בקיץ, אשדוד תדע להחזיר טובה תחת טובה למכבי תל אביב ותתמוך במעבר של כנעאן למכבי תל אביב, כפי שהצהובים רצו בשנים האחרונות, והדבר לא התרחש מסיבות שונות.


